Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. Doen we wel of geen kerstkaart. Ik vind alleen zo leuk om een kaart te sturen of te geven, dus eigenlijk doen we altijd wel een kaart. Onze kaarten zijn inmiddels verstuurd en zullen hopelijk een dezer dagen aankomen.

Omdat ik het leuk vond om onze kaart te handletteren, heb ik hem gewoon getekend en daarna gekopieerd op a6 kaarten. Niet zo duur, lekker eenvoudig – de kaart zelf was wel wat tekenwerk natuurlijk – en toch persoonlijk. Het is een internationale kaart geworden, zodat we hem ook hier in Zwitserland kunnen uitdelen (al dan niet met verse koekjes of zal ik gewoon een lading pepernoten erbij doen?).

Onze internationale Kerstkaart

Dus voor iedereen die onze kerstkaart (nog) niet heeft ontvangen; print hem uit en hang ‘m op! Weet je wat ook leuk is? Laat hem door je kind(eren) inkleuren, dan heb je gelijk een tekening voor de juf of meester op school.

Fijne feestdagen!!!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous De mooiste 8 kerstcommercials van 2016
Next Winterse voorbeelden om met Duplo te maken!

1 thought on “Dit is onze internationale kerstkaart!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: