Lovethat.nl is al 1 jaar en 4 maanden een onderdeel van mijn leven en hoewel ik in die tijd heel veel gedeeld heb, weten jullie echt niet alles over me. Er was namelijk nog een tijd voor Love that. Ja echt!! Dus voor wie mij niet al wat langer kent, deel ik vanaf vandaag zo af en toe eens wat leuke feitjes over mijn leven vóór Love that! Terug in de tijd…

Ik deel al eeuwen alles over mijn leven!

Zo heb ik verschillende websites gehad, waar ik vaak de foto’s van het weekend opzette. Alleen  Babyvoorbeginners was er eentje met echt potentie! Door tijdgebrek en andere werkzaamheden heb ik daar alleen Eva’s verhalen gedeeld. Ook leuk, want die zitten nu allemaal in haar herinneringendoos. Ik vond trouwens online nog wat verhalen, nog steeds zo herkenbaar. Ik denk dat ik die binnenkort ook eens ga delen!

De site werd uiteindelijk gehackt en dat gebeurde net toen ik een nieuw logo had gemaakt. Ik heb Babyvoorbeginners nooit meer aan de praat gekregen (wilde ik ook niet meer), maar het logo vind ik nog steeds ontzettend leuk! Inmiddels borrelen er weer heel wat ideetjes voor deze website dus wie weet binnenkort toch maar weer online. Alleen dan anders natuurlijk.

baby voor beginners

Floris en ik waren 5 jaar lang eigenaar van een goedlopend forum

Ik denk dat we 3 jaar bij elkaar waren, toen Floris ineens thuiskwam met een baardagaam. Een hagedis!!! Dat at sprinkhanen, krekels, wormen en wat heb ik daar aan moeten wennen. Maar toen ik er eenmaal aan gewend was ging het snel. Alleen is namelijk ook zo alleen en dus kreeg Baardagaam Bart een vriendinnetje: Brit. Uiteindelijk hadden we ons hele huis vol staan met terrariums en kweekten we zelfs muizen en krekels op om te voeren! En dat terwijl ik vroeger al bang was voor een vlieg 🙂

Omdat er destijds nog heel veel onduidelijk was, begonnen we een forum. Daar heb ik wat uren versleten (vooral onder het werken!) Eigenlijk was dat een voorloper van Facebook en Hyves. Het was zo’n gezellig clubje met mensen en met sommigen hebben we zelfs nog steeds contact!
Het forum was ook best bekend in de reptielenwereld. Na ruim vijf jaar vonden we het wel welletjes. Vandaag de dag hebben we alleen nog maar twee schildpadden, maar wat was het leuk!

baardagamen

Mijn hoofd barst van de inspiratie wat ik jullie nog wil vertellen en laten zien. Ik ben nog niet klaar met de herinneringen aan toen!

Wat zeggen jullie? Doorgaan?

Show Full Content
Previous Last-minute: koop de leukste producten voor Pasen!
Next Tien bijzondere drinkgewoontes van de Zwitsers

4 thoughts on “Terug in de tijd met Love that! Vandaag: mijn oude websites

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close