Niet iedereen houdt van dezelfde damesmerken. Sommigen vinden het belangrijk om zich te kleden in bekende en duur merken, terwijl anderen het juist belangrijker vinden om modieuze kledingstukken aan te kunnen schaffen voor weinig geld. In dit artikel lichten wij 5 trendy damesmerken toe die je in de gaten moet houden. Op deze manier ben je verzekerd van fashionable kleding die niet duur hoeft te zijn.

Yaya is zeer trendy

De eerste damesmerk op onze lijst is Yaya. Dit merk is relatief recent opgericht en heeft sindsdien een aantal prachtige collecties uitgebracht. Het merk staat vooral bekend om hun kledingstukken met unieke prints en kleurencombinaties. Daardoor zijn de kledingstukken van Yaya perfect voor vrouwen die graag opvallen met hun outfit. Een ander voordeel van dit merk is dat ze regelmatig nieuwe collecties uitbrengen en daardoor op de nieuwste trends inspelen, waardoor je nooit verveeld raakt met hun kleding. Bovendien is de prijs ook erg gunstig.

Karen by Simonsen

Als tweede hebben we het damesmerk Karen by Simonsen. Dit merk is van een Deense kledingzaak die vooral bekend staat om hun chique en elegante ontwerpen. Hun kledingstukken zijn perfect voor vrouwen die houden van een nette en verzorgde uitstraling. Een nadeel van dit merk is dat de prijzen wat aan de hoge kant liggen, maar je bent wel verzekerd van goede kwaliteit.

Unieke en opvallende designs van Costes

Het derde damesmerk op onze lijst is Costes. Dit is een Nederlands merk dat bekend staat om hun kledingstukken met unieke en opvallende designs. Deze kledingstukken zijn een uitstekende match voor vrouwen die houden van het uitdagen van de status quo. Een nadeel van Costes is dat ze maar weinig collecties uitbrengen per jaar, waardoor je soms even moet wachten op nieuwe kleding.

Vrouwelijk en romantische designs van Sissy-boy

Dan hebben we ook nog het damesmerk Sissy-Boy. Dit is een Nederlands merk dat bekend staat om hun kledingstukken met vrouwelijke en romantische designs. Voor vrouwen die houden van een girly uitstraling zijn deze kledingstukken perfect. Een nadeel van Sissy-Boy is dat ze vaak wat aan de prijzige kant liggen, daarentegen valt over de kwaliteit zeker niet te klagen.

Spaanse flair met Mango

Als laatste hebben we het damesmerk Mango. Dit Spaanse merk is één van de grootste fashion retailers ter wereld en staat bekend om hun kledingstukken met een elegante en tijdloze stijl. Voor vrouwen die houden van een nette en verzorgde uitstraling zijn deze kledingstukken perfect. Mango staat echter wel bekend om haar hoge prijzen. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de laatste collectie in huis te halen doordat je niet genoeg budget hebt. Echter zit hun kleding wel comfortabel.

Al met al zijn dit de vijf meest trendy damesmerken op dit moment. Elk van deze merken heeft zo zijn eigen unieke stijl en is perfect voor een bepaalde type vrouw. Daardoor is er voor ieder wat wils. Welk van deze merken spreekt het meeste tot jouw verbeelding?

Show Full Content
Previous De drie beste kerstcadeaus voor jezelf in 2022
Next Op zoek naar een origineel cadeau?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: