Het gezelligste en meest knusse seizoen van het jaar is alweer bijna aangebroken. Zelfs als je helemaal niet van kou houdt, kun je er niet omheen dat het super gezellig is om met rotweer lekker op de bank te zitten in je pyjama of in je nachtkleding. Lekker onder een fleecedeken gewoon de hele avond series of films kijken. Heerlijk toch? Dat is ook meteen een goed excuus om leuke nieuwe nachtkleding te kopen voor jezelf. Wil jij graag weer wat nieuwe lingerie en nachtkleding gaan kopen voor deze winter? Dan is het handig om te weten wat de trends zijn voor deze winter. In dit artikel zetten we de belangrijkste lingerie trends voor de winter van 2023 voor je op een rij!

Nooit teveel bloemen 

Deze trend zien we ook al steeds meer op het gebied van reguliere kleding, maar ook lingerie kan deze winter nooit teveel bloemen bevatten. Bloemetjesprints zijn een all-time favoriet, maar dit jaar zullen ze nog meer naar voren komen in de nieuwe collecties. We zien ze in allerlei vormen en kleuren terugkomen, zowel op lingerie sets als in luxe nachtkleding. Combineer ze met felle neon kleuren of juist met minimalistische, basic lingerie. Wat ook je stijl is op het gebied van nachtkleding, deze trend kun je altijd op een of andere manier toepassen. 

Comfort is deze winter extra belangrijk 

Winter is het seizoen van comfort. Het seizoen van lekker de hele avond op de bank zitten onder een fleecedeken en met een comfortabele outfit. Dit zie je ook terug in een van de belangrijkste trends voor nachtkleding voor de winter van 2023: comfort voorop. Je hoeft echt niet altijd iets te dragen dat oncomfortabel is om er leuk en verleidelijk uit te zien. Dit bewijzen de modehuizen op het gebied van lingerie en nachtkleding deze winter wel. Gelukkig hechten vrouwen in het algemeen voortaan meer waarde aan comfort. De combinatie van sexy en comfortabel is tegenwoordig ook niet meer zo moeilijk te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van het merk Lascana en gun jezelf het hoogste level van comfort op die koude winteravonden!

Lingerie is niet meer alleen voor de slaapkamer 

Een andere grote trend voor deze winter die we nog willen bespreken is deze: underwear als outerwear. Met andere woorden: lingerie is dit jaar niet alleen voor de slaapkamer. Het toevoegen van lingerie aan je dagelijkse outfit is deze winter heel normaal, niemand zal er gek van opkijken. En zeg nu zelf: Wat is er beter voor je zelfvertrouwen dan een sexy lingerie stuk in je dagelijkse outfit? Draag bijvoorbeeld een leuke body of bralette onder een nette blazer. Zo is je outfit nog redelijk netjes, maar met een sexy en spannend randje.

Show Full Content
Previous De ultieme gids voor de leukste uitjes
Next Hoe jouw inrichting kan zorgen voor nieuwe inspiratie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close