Hoeveel foto’s heb jij in huis en hoeveel van deze foto’s zijn daarvan in een hoekig formaat? Al decennia drukken we foto’s af op fotopapier of op canvas en de laatste jaren steeds vaker op hout, aluminium en forex. Het materiaal verandert, maar de vorm blijft hetzelfde. En dat is niet alleen bij jou hoor, bij mij precies hetzelfde. Ook ik heb van alles in huis hangen, maar nog steeds alles vierhoekig. En als je het mij vraagt is dat best saai.

Mensen besteden steeds vaker tijd, geld en energie aan hun huis. De huizen en interieurs worden steeds mooier en hipper. Je huis mag gezien worden, waarom geef je dan ook niet net dat ene zetje aan je interieur met je foto’s? Ik kwam er namelijk achter dat er echt enorm veel keuze is in niet vierhoekige foto’s, maar wel met gebruik van de mooie materialen zoals aluminium.

Foto’s in een hexagon

Foto's in een hexagonDit zie ik de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. Je mooiste foto’s gecombineerd met je favoriete quotes in een hexagon rijtje aan de wand. Zo heb je niet meer 1 favoriete foto groot aan de wand, maar heel veel favoriete foto’s in een stoere vorm met 6 hoeken. Je kunt beginnen met 4 hexagons en zo steeds uitbreiden.

Foto’s in een wandcirkel

foto's in een wandcirkel
Zeg maar dag tegen het oude vertrouwde. Kies voor hippe cirkels in je interieur en wat is er nou leuker dan je eigen foto’s in zo’n cirkel? De muurcirkel kan je in alle gewenste soorten materiaal bestellen. Je kunt kiezen voor een hele grote foto op wandcirkel of een paar kleinere bij elkaar. Natuurlijk kan je ook kiezen om je favoriete schilderij in een wandcirkel te plaatsen.

Foto op een lamp

foto op lamp
foto op lamp

Persoonlijk zou ik niet zo snel een gezinsfoto op een lampenkap doen, maar een mooie natuurfoto past dan wel weer in een interieur. Een eigenwijs hertje of een mooie bloem. Al zou je natuurlijk in een slaapkamer wel je kinderen op een lampenkap kunnen drukken. Je moet het uiteraard helemaal zelf weten!

Jouw favoriete foto als wandbehang

wereldkaart schilderijIk kan wel heel veel foto’s bedenken die ik op behang zou willen. Zo maakte ik onlangs een dromerige foto van Liza tegen een boom aan met haar favoriete boek. Maar je kunt ook denken aan een wereldkaart als behang. Ook deze heb je in een standaard wereldkaart schilderij, maar ook in andere vormen zoals geometrisch en aquarel. Het geeft wel wat stoers aan je wand!

Show Full Content
Previous Kan jij het nog aan?
Next Een luierabonnement? Hoe handig is dat?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close