Al ziet het er nog niet zo naar uit, maar binnenkort wordt het echt weer warmer! Echt! Wij hebben er al eventjes aan mogen proeven vorige week en konden gelijk de Duukies Beachsocks testen. Duukies zijn de vervanger voor oeroude waterschoenen. Want Duukies zijn sokken die je aantrekt en die je beschermen tegen pijnlijke voeten op stenen, op het hete strand, zorgen ervoor dat je niet uitglijdt en hebben als extra pluspunt: ze beschermen je tegen UV straling!

Duukies Beachsocks

Duukies Beachsocks zijn op papier de ideale vervanger voor waterschoenen, alleen is dat in het echt ook zo? Wij namen de proef op de som en gingen de berg op. Het was heerlijk weer en terwijl Liza in de auto in slaap was gevallen, ging Eva dammen bouwen in het water. Normaal heeft ze dan waterschoenen aan die zorgen dat ze niet uitglijdt op de stenen en dat diezelfde stenen geen pijn doen. Dit keer had ze de Duukies Beachsocks aan.

‘Maar mijn voeten worden wel nat!’

Helaas werden Eva’s voeten wel nat, goh. Maar verder vond ze de sokken fijn zitten en had ze geen last van de vervelende stenen en goed grip. De sokken die ik voor haar had uitgezocht, viel ook goed in de smaak. Voor Eva had ik een watermeloen motief genomen en voor Liza sokken met ijsjes uitgezocht!

Overigens kwamen onze Duukies Beachsocks met een superhandig polsbandje voor beide meiden. Op dit oranje (Oh, wat houd ik van de kleur oranje!) kan je een naam en telefoonnummer schrijven. Ik vind het handig en past precies bij het concept van Duukies.


De Duukies Beachsocks worden hier de komende zomer veel gebruikt denk ik. Eva had ze heel graag aan en ik vind het fijn dat de kinderen beter beschermd zijn in het water, maar ook erbuiten.

Show Full Content
Previous 13 redenen waarom ik mijn iPad niet meer weg kan leggen!
Next Liza heeft haar been gebroken, wie heeft tips?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: