In een nieuw jaar zie je veel mensen die een 365 dagen project gaan doen. De meesten proberen iedere dag een foto of tekening te maken, maar er zijn ook mensen die wat verder gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van iemand in Amerika die in 2013 íedere maaltijd bij Starbucks heeft gegeten. Ik ken Starbucks alleen maar van de koffie, laat staan dat ik wist dat je er ook meer kon eten dan een muffin of donut. Beautiful Existence (dat is schijnbaar haar naam) presteerde het om de 365 dagen die 2013 telde 3 maaltijden per dag bij Starbucks te nuttigen. Wat een doorzetter! Het kostte haar overigens tussen 500 en 600 dollar per maand. Gekke mensen die Amerikanen.

Start ook een 365 project!

moppie

365 dagen lang ergens intensief mee bezig zijn, stil blijven staan bij iets wat jij leuk of nodig vindt. Het kost tijd, vergt energie, maar geeft je ook nieuwe inspiratie. Een blog zoals Love that! moet iedere dag gevuld worden. Dat is mijn doel. Natuurlijk weet ik ook soms niet waar het over moet gaan, maar door open te staan voor leuke ideeën en initiatieven lukt het me iedere dag weer een blog klaar te hebben voor de volgende dag.

Wil jij ook voor jezelf een project starten? Hou er rekening mee dat je er echt iedere dag mee bezig moet zijn. Dus hele creatieve dingen die heel veel tijd kosten, daar moet je ook tijd voor kunnen en willen maken. Gelukkig zijn er ook projecten die iets minder tijd kosten:

  • Maak iedere dag een foto van jezelf of een foto van je kinderen samen
  • Doe iedere dag iets goeds doen voor een ander
  • Zet iets op marktplaats
  • Iedere dag van het komende jaar een deel van je huis opruimen
  • Elke dag van de week een kaartje versturen
  • 365 dagen van een jaar proberen niets qua kleding te kopen voor jezelf
  • Of juist alleen maar bij de kringloop te kopen
  • Of je probeert, net als ik, iedere dag een blog te publiceren

Je ziet het er is genoeg keuze en er zijn natuurlijk apps en websites die je hierbij kunnen helpen/inspireren. Kijk bijvoorbeeld eens op 365dagenproject.nl of download de app Project 365. En je hoeft je 365 dagen project natuurlijk niet op 1 januari te starten, je kunt ook beginnen op je verjaardag.

Show Full Content
Previous Speentjes, normaal niet mijn ding
Next De leukste headers van Facebook

1 thought on “Een 365 dagen project, iets voor jou?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close