Met de zon op je bol ziet de wereld er altijd weer een stuk leuker uit. In mijn hoofd worden dan wat stofjes aangemaakt waardoor ik energie krijg, vrolijker uit bed stap en zin heb in de dag. Niet alleen de zon doet dat, ik kan ook heel blij worden van mooie producten en goede ideeën. En zo’n idee is het boek van Bijzonder Plekje, combineer dit met de vrijheid van een weekendje weg of een vakantie en je hebt mij enthousiast!

Marleen Brekelmans verzamelt al een aantal jaar, op basis van haar eigen ervaringen, de leukste plekjes om te vertoeven voor een dagje weg, nachtje in een Bed & Breakfast, een vakantie en plekjes waar je het kan combineren met heerlijk eten, op Bijzonderplekje.nl En nu heeft ze al deze plekjes gebundeld in een schitterend boek  ‘Bijzonder Plekje Boek‘. Een boek waarbij je geïnspireerd wordt door de mooie foto’s en tekeningen, ervaringsverhalen van Marleen en de persoonlijke favorieten van veel ‘Bijzonder Plekje eigenaren’. Daarbij is er ook plek voor citytips. Probeer leuke, lekkere en hippe hotspots uit in onder meer Rotterdam en Haarlem getipt door City Locals. Kortom: laat je door dit Bijzonder Plekje boek inspireren tot bijzondere momenten, dichtbij huis én wat verder weg. Met elkaar, je gezin of familie en vrienden.
BijzonderPlekje

Het boek kost slechts € 15,95 en je krijgt er gratis een set ansichtkaarten, een deurhanger + stickervel bij! >> Bestel hem hier <<

Show Full Content
Previous De stoerste shirtjes voor jouw kleintje shop je bij Bep & co
Next Ik kookte 3 dagen met alleen maar verse producten van HelloFresh

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close