Met de zon op je bol ziet de wereld er altijd weer een stuk leuker uit. In mijn hoofd worden dan wat stofjes aangemaakt waardoor ik energie krijg, vrolijker uit bed stap en zin heb in de dag. Niet alleen de zon doet dat, ik kan ook heel blij worden van mooie producten en goede ideeën. En zo’n idee is het boek van Bijzonder Plekje, combineer dit met de vrijheid van een weekendje weg of een vakantie en je hebt mij enthousiast!

Marleen Brekelmans verzamelt al een aantal jaar, op basis van haar eigen ervaringen, de leukste plekjes om te vertoeven voor een dagje weg, nachtje in een Bed & Breakfast, een vakantie en plekjes waar je het kan combineren met heerlijk eten, op Bijzonderplekje.nl En nu heeft ze al deze plekjes gebundeld in een schitterend boek  ‘Bijzonder Plekje Boek‘. Een boek waarbij je geïnspireerd wordt door de mooie foto’s en tekeningen, ervaringsverhalen van Marleen en de persoonlijke favorieten van veel ‘Bijzonder Plekje eigenaren’. Daarbij is er ook plek voor citytips. Probeer leuke, lekkere en hippe hotspots uit in onder meer Rotterdam en Haarlem getipt door City Locals. Kortom: laat je door dit Bijzonder Plekje boek inspireren tot bijzondere momenten, dichtbij huis én wat verder weg. Met elkaar, je gezin of familie en vrienden.
BijzonderPlekje

Het boek kost slechts € 15,95 en je krijgt er gratis een set ansichtkaarten, een deurhanger + stickervel bij! >> Bestel hem hier <<

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nieuw dekbedovertrek. Zo’n ‘extra nuttig’ cadeautje voor de feestdagen

20 november 2016
Close
%d bloggers liken dit: