Ben je altijd al benieuwd geweest hoe Grote Smurf er van binnen uit zou zien als hij botten en organen zou hebben? Ik niet, ik heb er eerlijk gezegd ook nog nooit over nagedacht. Maar toen ik deze foto’s zag, was ik gefascineerd. Wat als? Hoe zou een Troetelbeer eruit zien van binnen of een My Little Pony? De foto’s van Barbie die normale proporties heeft, kennen we, maar kennen we ook haar binnenkant?

Jason Freeny ontleed onze favoriete tekenfimfiguren tot op de detail. Het leuke is dat je op zijn website  hiervan posters kunt kopen met een gedetailleerde omschrijving van alle ‘lichaams’delen. Het bekijken waard!

see-the-guts-of-cartoon-characters-inside-jason-freeny-15460

1xRUN-Jason-Freeny-Gingerbread-Dissected-16x22-WEB01-1 see-the-guts-of-cartoon-characters-by-jason-freeny-46480 see-the-guts-of-cartoon-characters-by-jason-freeny-73878 see-the-guts-of-cartoon-characters-by-jason-freeny-92953 see-the-guts-of-cartoon-characters-by-jason-freeny-64977-954x711 (1) see-the-guts-of-cartoon-characters-by-jason-freeny-80970

Show Full Content

About Author View Posts

Avatar
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “Een bizar kijkje in het binnenste van je favoriete tekenfilmfiguur

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mijn dochter drinkt cola

18 februari 2016
Close
%d bloggers liken dit: