Gisteren vierden we Liza’s eerste verjaardag. Naast de voorbereidingen voor het feest en de taart heb ik de afgelopen dagen keihard aan een ander cadeautje gewerkt. Een heel persoonlijk cadeau: een filmpje van haar eerste jaar. Het lijkt me zo bijzonder voor haar voor later om terug te zien. Want zeg nou zelf, wat doe jij eigenlijk met die filmpjes van je telefoon?

Maak er maar een kwartier van!

Ik heb vaak zitten grommen achter de pc, want waarom maakte ik toch zoveel filmpjes? En dan zijn dit alleen de filmpjes van de Iphone! Het betekende veel inladen, importeren, filmpjes bekijken, de leukste fragmenten uitzoeken, toch weer even terugdenken aan toen, zwijmelen… en weer door! Kan je nagaan hoe blij ik was toen ik alle filmpjes had ingeladen, de leukste fragmenten had uitgezocht en hem kon uploaden naar Youtube. Helaas pindakaas. Maak er maar een kwartier van, zei YouTube.

Dus daar ging ik weer vanmiddag. Van een half uur film, terug naar een kwartier. Aii. Van ieder fragment toch weer wat afsnoepen en een aantal fragmenten deleten. Zo leuk waren ze toch niet. Een muziekje eronder en nog maar weer uploaden. Zou het dan nu wel? En ja hoor, ware het niet dat ik niet overal het muziekje onder had gezet. Dus nog maar een keer uploaden en ondertussen schrijf ik maar aan dit artikel 🙂

Ik hoop dat Liza later dit filmpje super vindt om terug te zien. Ik zal er in ieder geval nog vaak naar kijken gok ik. Wat gaat zo’n eerste jaar toch snel! Dus als je zin en tijd hebt om een kwartier te kijken naar mijn groter groeiende moppie, dan nodig ik je graag uit om op play te drukken!

En? Wat vind je ervan?

Show Full Content
Previous The day after. Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Next Het is tijd voor zomerkleding!

14 thoughts on “Een heel persoonlijk cadeau voor mijn jarige meisje

    1. In het begin heb ik ook niet veel gefilmd. Baby’s slapen dan alleen maar 🙂 Dus wees gerust. Ik ging van 10 filmpjes (ook van Eva) per 2 weken naar uiteindelijk 40 in een week!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close