Wist je dat je heel veel wastafels in huis hebt? De wasbak in je badkamer, het fonteintje in je toilet, de gootsteen in de keuken en zelfs het bidet valt onder een wastafel. Met al die verschillende wastafels heb je ook een enorme keuze. Ik krijg meteen zin in een make-over van alle wastafels!

De wasbak

Als je een nieuwe badkamer ontwerpt denk je vaak aan hoe je je douche wilt hebben en welke functies je nieuwe wc moet krijgen. Heb je plek voor een bad, dan heb je volop keuzes in baden. Maar een ondergeschoven kindje is vaak de wastafel en juist met je wastafel kan je zelfs in een bestaande badkamer een mooie veranderingen teweegbrengen. Geef je badkamer met normale douche en normale wc, met witte tegels, een eye catcher in de vorm van een gave wastafel waarbij je een mooi statement geeft. Daarbij gebruik je de wastafel natuurlijk meerdere keren per dag en jij niet alleen. Zorg er daarom voor dat je bij een nieuwe wastafel, dat je weet wat je nodig hebt in een badkamer. Sta je vaak met meerdere mensen in de badkamer, dan is een dubbele wastafel natuurlijk ideaal. En heb je heel veel spullen of een enorme voorraad dan moet je wastafel natuurlijk goed combineren met een badkamermeubel.

Het fonteintje

Ook in je toilet, het kleinste kamertje in huis, is er volop keuze. Je wilt geen kraan die alle kanten op spuit, anders kan je steeds het toilet poetsen. Wat je wel wilt is een fonteintje met een misschien een plek voor het handdoekje en heb je geen andere plek voor bijvoorbeeld tampons of wcpapier, dan is een kastje onder het fonteintje ook ideaal. Qua kleur, vorm van het fonteintje heb je natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden!

De gootsteen

De meeste mensen hebben een gootsteen die makkelijk schoon te maken is, vaak grijzig of ijzer. Mooi? Niet meteen. Wanneer je voor een andere gootsteen gaat, kan je kiezen tussen verschillende spoelbakken. Kies je voor twee spoelbakken, ga je voor landelijk of modern, roestvrijstaal of graniet, met of zonder overloop? Zoals je ziet, keuzes genoeg. Ook hier kies je weer voor wat je nodig hebt en daarna voor wat je mooi vindt!

Het bidet

Heb je ruimte in je badkamer voor een bidet? In warme landen hebben ze vaak een bidet en ik hoor dat sommige mensen niet eens meer wc papier gebruiken en altijd een bidet gebruiken om zichzelf te wassen! Het is maar net wat je gewend bent en uiteindelijk is het gebruik van een bidet na een toiletbezoek een stuk hygienischer. Vraag ik me alleen wel af, de druppels na de plas, waar druppelen die als je je naar het bidet verplaatst?

Show Full Content
Previous Capsule wardrobe ook een goed idee voor tieners?
Next Tips voor het schoonmaken van je fiets

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: