Ik had me deze week wel iets anders voorgesteld, maar zoals iedere nieuwe moeder zou kunnen beamen; je komt gewoon nergens aan toe! Deze week was leuk, maar wel erg vermoeiend. En toch geniet ik enorm van mijn kleine meisjes. Ik ben een hele trotse moeder. Want die 2 leuke meiden? Die zijn van mij, wauw!

De foto’s zijn trouwens deze week allemaal met mijn mobiel gemaakt (iets met tijdgebrek). Hopelijk volgende week weer wat meer foto’s met mijn digitale camera.
20140411-222906.jpg

Zaterdag kwamen we weer langzaam in ons oude ritme terecht. Dat wil zeggen, we gingen weer eens met elkaar boodschappen doen en lunchen bij La Place. Maar eerst hadden we nog onenigheid op de parkeerplaats over de kinderwagen. Die kinderwagen is me al jaren een doorn in het oog, mede omdat hij ook niet in mijn auto past en hij echt ontzettend onhandig is. We legden Liza zo goed als het maar kon toch maar in de bak (die volgens mij niet goed vast zat) en liepen de stad in. Lekker chagrijnig besloot ik gelijk ‘s avonds te gaan marktplaatsen. Klaar met de kinderwagen, er moest een nieuwe (tweedehandse) komen. Nadat ik dat besluit had genomen, kon ik met een gezellig hart weer verder shoppen. 🙂

Bij de H&M kocht ik natuurlijk nog wat leuke spulletjes voor de dames. Eva kreeg een nieuwe hoed, slippers (net als d’r moeder- alleen dan Hello Kitty), een spijkerjurkje en een trui van de Kleine Zeemeermin. Voor Liza vond ik een zomerpakje en nog wat sokjes. Overigens kwam die middag vriendin Rianne langs en van haar konden we haar oude kinderwagen overnemen. Deze wagen van Maxi Cosi past wel in mijn auto en is een stuk makkelijker in gebruik. Fijn!
20140411-223012.jpg
Zondag was dan eindelijk de dag dat mijn schoonmoeder Liza zou ontmoeten. Vanuit Spanje had ze Liza alleen nog maar op foto’s en via Facetime gezien, nu was het dan tijd om echt met haar te knuffelen. Gezellig! Eva vond het ook weer heel leuk dat haar oma uit Spanje er was.

Maandag vierden we het dan ook met een shopsessie in Zuidplein en natuurlijk een lekker stuk taart. De kinderwagen moesten we tenslotte toch uitproberen. En dat is maar goed ook, want op Zuidplein bleek dat één band lek was. Heb ik dat! Gelukkig konden ze bij de Halfords de band plakken, hoewel ik me later afvroeg of een nieuwe binnenband niet goedkoper was geweest. Maar daar denk ik altijd pas veel te laat aan!  Bij La Place in de V&D aten we een stuk aardbeientaart en kocht ik voor Eva en Liza dezelfde jurkjes. Het is dat Eva dat echt dus echt geweldig vindt, en als zij het leuk vindt, dan vind ik dat ook super!
20140411-222957.jpg

Dinsdagochtend moest Eva naar school en besloot ik ‘s middags eens mijn bed in te duiken. Liza lag lekker naast me in de wieg en Eva was beneden aan de knutsel met oma. Eindelijk kon ik aan mijn vermoeidheid toegeven en toen kon ik dus niet slapen. Nadat ik toch een uurtje geslapen had, kwam ik enorm chagrijnig beneden. Leuk hoor, slaapgebrek!
20140411-222942.jpg

Woensdag ging ik met mijn vriendinnen Marina en Kim eindelijk weer eens naar Blijdorp. Het duurde gewoon 3 kwartier voordat ik alles had ingepakt. Wat een volksverhuizing! De nieuwe kinderwagen bleek gelukkig echt in mijn kleine autootje te passen en dus konden we op naar de dierentuin! Eva gedroeg zich helaas als een ware draak daar, tel daar mijn slaapgebrek bij op en wat een gezellige middag moest zijn was al snel verpest. Gelukkig waren daar dan mijn lieve vriendinnetjes en zo was toch de middag nog gered. Eva trok bij en toen trok ik ook weer bij. En wat kan er eigenlijk mis gaan in het speelgedeelte in het zonnetje?
20140411-222927.jpg

Donderdag donderde ik om 10 uur ‘s ochtends al in slaap, dat moest dus anders en ik vertrok met Liza naar boven. Zij in de wieg en ik op bed, 3 uur later kwam ik er als herboren weer uit. Zo fijn dat Floris thuiswerkt! Die middag ging ik met Eva en Liza naar de hertjes. Eva op de fiets en ik achter de kinderwagen. Ondertussen bliezen we de blaasbloemen uit, klom Eva op obstakels en was het eindelijk weer eens echt gezellig!
20140411-223125.jpg

Op vrijdag mocht Eva weer naar school en sliep Liza de hele ochtend. Ik kon dus op mijn gemak aan het werk! Het was superlekker weer ‘s middags en dus was Eva weer de hele middag in de tuin te vinden. Volgens mij heeft ze zelfs twee uur op haar buik door de grasprietjes naar Lieveheersbeestjes gezocht. Zo schattig!
20140411-222858.jpg

En toen was de week weer zo goed als voorbij. Wat zal volgende week brengen? Vooralsnog staan er een paar kraambezoekjes op de planning, een bezoek aan het consultatiebureau en een verjaardag.

Show Full Content
Previous Telefoonhoesje van echt leer? Dan kies je voor TETDED
Next Trouwen, trouwen en nog eens trouwen!

2 thoughts on “Een nieuw weekoverzicht staat klaar! weekoverzicht 12 april 2014

  1. Wat zijn je weekoverzichtjes toch altijd leuk! De eerste weken kom je inderdaad nergens aan toe maar dat komt straks echt wel weer goed hoor, als er wat meer ritme in komt. Geniet van je mooie meiden!!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close