Onze eerste echte zelfgekochte auto. Al had ik al eerder een Atoz, deze Land Rover voelde vanaf het begin helemaal van ons. Waarschijnlijk omdat Floris in deze auto wel wilde rijden šŸ™‚ Ach ja, iedereen kent het gevoel van je eerste auto. En nu moeten we hem waarschijnlijk na ruim 1,5 jaar aan de kant zetten. Inruilen? Of gewoon niet meer laten maken. Hij zal bij de sloop belanden, als wij de beslissing nemen om toch een andere auto te kopen.

Dat is gek. Je koopt toch een auto om er een tijd mee te rijden, helaas bleek en blijkt alles aan onze auto aan vervanging toe. Hij kostte niet veel bij aanschaf, maar inmiddels hebben we er al heel wat kosten aan gehad en het houdt niet op. Nu is er weer iets kapot, iets met een moeilijke naam, maar het vervangen van dit onderdeel met een tweedehands onderdeel, kost ons weer een sloot geld. Geen 500 frank maar gewoon keihard 2500 frank. De garage zegt dat hij het echt niet meer waard is en dat met het maken van dit euvel, het volgende probleem weer verschijnt. Hij heeft gelijk. We weten het. Maar willen we het wel weten?

Ons fijne bakkie is 17 jaar oud. Misschien is tijd om hem van zijn pensioen te laten genieten of naar het autokerkhof te brengen šŸ™‚ Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Onderstaande foto’s zijn van toen we hem net hadden en er natuurlijk geen vuiltje aan de lucht was!

imageimage

Show Full Content
Previous Zij inspireert: Miriam helpt de allerarmsten in de binnenlanden van Papua
Next Herdenken blijft altijd actueel

1 thought on “Een nieuwe auto of de oude weer laten maken?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close