Wil je nou echt iemand verrassen met de feestdagen? Geef diegene dan een persoonlijke iPadhoes of cover voor de telefoon met de leukste foto’s van jullie samen, een mooie quote of juist een foto van je gezin. Het is maar net voor wie het cadeau moet zijn, maar ik denk dat een persoonlijke hoes voor de tablet echt een enorm leuk cadeau is voor alle leeftijden!

Persoonlijke Ipadhoes of hoesje voor de telefoon

Een persoonlijke hoes voor je tablet of telefoon koop en design je gemakkelijk bij GoCustomized.nl. Je hebt de keuze uit veel verschillende hoesjes voor diverse formaten telefoons en tablets. Zo kun je echt gericht voor iemand iets moois maken. Een telefoonhoesje koop je al vanaf 14,95. Dat zijn nog eens normale prijzen en nog een voordeel: Vaak de volgende dag al in huis. Een hoes, oftewel een Smart Cover, voor de tablet koop je al vanaf 19,95.

Wat zet jij op je persoonlijke iPadhoes?

Ik mocht van GoCustumized in een tablethoes uitzoeken en dat kwam voor mij net op het juiste moment. De hoes van mijn iPad 2 mini had het gewoon net begeven. Ik koos voor mijn eigen persoonlijke quote, waar ik helemaal achtersta en waar ik als ik de quote alleen al zie, helemaal happy van word. De hoes ligt helaas voor mij nog in Nederland, maar met de kerst kan ik hem dan echt gebruiken!
img_94751280

Ik vind het wel heel persoonlijk. Ik kan niet voor jou beslissen wat bijvoorbeeld je tante leuk vindt, maar jij weet dat wel. Je weet dat ze blij wordt van een foto van haar gezin, van haar hond of van een mooie zonsondergang. Weet je het echt niet, maar wil je wel een leuke hoes geven? Dan kies je voor de designercollectie. Deze collectie heeft de meest hippe designs en daarmee sla je nooit de plank mis.
gocustomized

Wat vind je van mijn nieuwe ipadhoes?

Coverbeeld: meisje met tablet via Shutterstock

Show Full Content
Previous Tips om meer te verkopen op Marktplaats
Next LED verlichting – daar ging mijn warme huisje!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close