De kogel ging deze week door de kerk, maar stiekem waren we er al een maand of twee mee bezig. Afgelopen week namen we samen de beslissing, maandag nam Floris ontslag en maakten we het ook online bekend. Daarna kwam alles in een stroomversnelling terecht. Vrienden die het nog niet wisten, wilden er alles over weten. Het is ook zo stom, je kunt het ook gewoon niet iedereen vertellen, ook al zou je dat zo graag willen. De maandagavond hingen we dus de hele tijd aan de telefoon en de rest van de week appte ik iedereen over hoe en wat. Ondertussen gaat het leven natuurlijk ook nog door en dat kunnen jullie hieronder zien!

Zaterdag waren we uitgenodigd voor de lunch bij Marina. Wij maakten fruitspiezen en van watermeloen en blauwe bessen toverstafjes voor de Eva en Sylke.
Zaterdag waren we uitgenodigd voor de lunch bij Marina. Wij maakten fruitspiezen en van watermeloen en blauwe bessen toverstafjes voor Eva en Sylke.
Wat een verwennerij! Zo willen we nog weleens voor de lunch worden uitgenodigd (of nodigde ik nou mezelf uit?)
Wat een verwennerij! Zo willen we nog weleens voor de lunch worden uitgenodigd (of nodigde ik nou mezelf uit?)
Op de terugweg deden Floris en Eva een schaduwspel
Op de terugweg deden Floris en Eva een schaduwspel
Aan het eind van de middag stonden de buren ineens op de stoep, het werd later en later en ik had nog geen boodschappen gedaan. We besloten maar shoarma te bestellen. Lekker!
Aan het eind van de middag stonden de buren ineens op de stoep, het werd later en later en ik had nog geen boodschappen gedaan. We besloten maar shoarma te bestellen. Lekker!
Nog een fantastische zwoele zomeravond foto van Eva. Lekker op de rand van de vijver een boekje aan het lezen.
Een fantastische zwoele zomeravond foto van Eva. Lekker op de rand van de vijver een boekje aan het lezen.
Zondagochtend begon met ochtendknuffels!
Zondagochtend begon met ochtendknuffels!
De dozen stapelen zich inmiddels op in onze woonkamer, tijd om het een en ander te vullen. Maar eerst zocht ik mijn zwangerschapskleding uit. Marktplaats deed niet veel, dus dinsdag heb ik twee tassen vol naar Happybelly's (www.happybellys.nl) gebracht.
De dozen stapelen zich inmiddels op in onze woonkamer, tijd om het een en ander te vullen. Maar eerst zocht ik mijn zwangerschapskleding uit. Marktplaats deed niet veel, dus dinsdag heb ik twee tassen vol naar Happybelly’s (www.happybellys.nl) gebracht.
Met het uitzoeken van de  spullen kwam ik een verdwaald fotoalbum tegen. En daar stonden ook mijn beide oma's in. Leuk om ze even zo tegen te komen.
Met het uitzoeken van de spullen kwam ik een verdwaald fotoalbum tegen. En daar stonden ook mijn beide oma’s in. Leuk om ze even zo tegen te komen.
Nee, dit past niet meer. Vandaag gaan we de reiswieg eraf halen en gaat Liza voortaan in de buggy. Dag ieniemini babyfase!
Nee, dit past niet meer. Vandaag gaan we de reiswieg eraf halen en gaat Liza voortaan in de buggy. Dag ieniemini babyfase!
Op maandagochtend lag Liza toch wel schattig in de box te slapen.
Op maandagochtend lag Liza toch wel schattig in de box te slapen.
Eva had de iPad weer helemaal gevonden en aangezien ik het een en ander te doen had, mochten de dames samen even op de iPad. Het mooie was dat Liza Eva uiteindelijk helemaal van de bank af had geduwd.
Eva had de iPad weer helemaal gevonden en aangezien ik het een en ander te doen had, mochten de dames samen even op de iPad. Het mooie was dat Liza Eva uiteindelijk helemaal van de bank af had geduwd.
Picasso ging aan de slag voor onze buuf die 50 werd
Picasso ging aan de slag voor onze buuf die 50 werd
Ook ik moest aan de bak. Het was flink fietsen geblazen kan ik zeggen. Deze 50 zonnebloemen en ook de versiering die buuf Anja en ik samen maakten, werden geweldig ontvangen. Wat vond ze het toch leuk om jarig te zijn (not!!) .
Ook ik moest aan de bak. Het was flink fietsen geblazen kan ik zeggen. Deze 50 zonnebloemen en ook de versiering die buuf Anja en ik samen maakten, werden geweldig ontvangen. Wat vond ze het toch leuk om jarig te zijn (not!!) .
De buuf was enorm blij met  haar schilderij van Eva. Het kreeg zelfs een mooie plek boven haar tv!
De buuf was gelukkig wel erg blij met haar schilderij van Eva. Het kreeg zelfs een mooie plek boven haar tv!
Maandagavond maakten we het nieuws bekend dat we gingen emigreren, we deden dat via dit filmpje.

Dinsdagochtend reden we naar Happy Belly's om mijn zwangerschapskleding af te geven, daar speelde Eva heel leuk met jaar zoontjes. 's Middags was het een beetje drama, daarom trok ik Eva mee naar buiten  op d'r rolschaatsen.  Hoppa et voila, een gezellig meisje... (voor even).
Dinsdagochtend reden we naar Happy Belly’s om mijn zwangerschapskleding af te geven, daar speelde Eva heel leuk met haar zoontjes. ‘s Middags was het een beetje drama, daarom trok ik Eva mee naar buiten op d’r rolschaatsen. Hoppa et voila, een gezellig meisje… (voor even).
Deze pretletter heeft gelukkig  nog geen last van enorme driftbuien!
Deze pretletter heeft gelukkig nog geen last van enorme driftbuien!
Erik en zijn dames hadden we al een tijdje niet gezien, maar bij sommige mensen is dat geen ramp. En dat bedoel ik op een goede manier!!!!! We hadden een onwijs gezellige avond met pareribs van de bbq, een zwembad en gezellige kids.
Erik en zijn dames hadden we al een tijdje niet gezien, maar bij sommige mensen is dat geen ramp. En dat bedoel ik op een goede manier!!!!! We hadden een onwijs gezellige avond met spareribs van de bbq, een zwembad en gezellige kids.
Sophie en Eva konden heel goed met elkaar overweg en waar wij dachten dat Eva al vroeg op bed zou liggen, was het pas negen uur toen ze lag. Soms kan je je ook zo vergissen!
Sophie en Eva konden heel goed met elkaar overweg en waar wij dachten dat Eva al vroeg op bed zou liggen, was het pas negen uur toen ze lag. Soms kan je je ook zo vergissen!
Woensdagochtend was ik al vorge in de V&D aan het shoppen voor de verjaardag van Marina. Deze schaal van Blond Amsterdam is het geworden!
Woensdagochtend was ik al vroeg in de V&D aan het shoppen voor de verjaardag van Marina. Deze schaal van Blond Amsterdam is het geworden!
En deze stoere pet kocht ik voor Liza
En deze stoere pet kocht ik voor Liza
Woensdagmiddag ruimde ik eerst mijn eigen auto op, want we gingen kijken bij een andere auto. Omdat we mijn auto gaan inruilen, moet hij er wel netjes uit zien. Deze Freelander uit 2000 werd het niet. Te veel aan kapot, echt een ragbak en daar kom je vast de berg mee op, maar heb je ook vast snel veel kosten aan.
Woensdagmiddag ruimde ik eerst mijn eigen auto op, want we gingen kijken bij een andere auto. We willen mijn auto inruilen en dan moet hij er natuurlijk wel netjes uit zien. Deze Freelander uit 2000 werd het niet. Te veel aan kapot, echt een ragbak en daar kom je vast de berg mee op, maar heb je ook vast snel veel kosten aan.
Liza had honger donderdagochtend :)
Liza had honger donderdagochtend 🙂
Kijk haar lief liggen in d'r nieuwe jumpsuit van Bakkaboe <3
Kijk haar lief liggen in d’r nieuwe jumpsuit van Bakkaboe <3
Liza was niet de enige in een spijkerjumpsuit donderdag, ook Eva zag er weer helemaal hip uit!
Liza was niet de enige in een spijkerjumpsuit donderdag, ook Eva zag er weer helemaal hip uit! We waren hier trouwens in de speeltuin.
Toen Liza sliep gingen Eva en ik samen op de schommel! Lachen!!!!
Toen Liza sliep gingen Eva en ik samen op de schommel! Lachen!!!!
Die middag vierde Marina haar verjaardag! De meiden waren weer lief voor elkaar en Eva mocht dan ook blijven toen Floris en ik weer naar een auto gingen kijken
Die middag vierde Marina haar verjaardag! De meiden waren weer lief voor elkaar en Eva mocht dan ook blijven toen Floris en ik weer naar een auto gingen kijken
Een andere Freelander met een totaal ander gevoel. Dit is hem geworden! Maandag kunnen we hem ophalen. Dit weekend hebben we helaas alleen mijn autootje ter beschikking, maar vanaf maandag rijden we weer in stijl! ;)
Een andere Freelander en ook met een totaal ander gevoel. Dit is hem geworden! Dit weekend hebben we helaas alleen mijn autootje ter beschikking, maar vanaf maandag rijden we weer in stijl! 😉
Vrijdagochtend deden we eerst boodschappen en mocht Liza zich weer uitleven in de buggy
Vrijdagochtend deden we eerst boodschappen en mocht Liza zich weer uitleven in de buggy. Het past nog niet zo heel lekker…
Ik ontving twee broekjes die ik op Facebook had gekocht, arme Liza! hahaha Zijn ze niet geweldig?!
Ik ontving twee broekjes die ik op Facebook had gekocht, arme Liza! hahaha Zijn ze niet geweldig?!
Donderdagavond haalde ik onze oude glijbaan op bij Rianne en Eva had er gelijk weer veel plezier van!
Donderdagavond haalde ik onze oude glijbaan op bij Rianne en Eva had er  vrijdagmiddag gelijk weer veel plezier van!
Daarna gingen we bramen plukken aan de Maas. Ze waren weer lekker.
Daarna gingen we bramen plukken aan de Maas. Ze waren weer lekker.
En toen vroeg de andere buuf of we pizza wilde eten. Natuurlijk. Deze week hebben we zo slecht gegeten, volgende week moet dat echt anders. Nu hebben we er met zijn allen maar goed van genoten!
En toen vroeg de andere buuf of we pizza wilde eten. Natuurlijk. Deze week hebben we zo slecht gegeten, volgende week moet dat echt anders. Nu hebben we er met zijn allen maar goed van genoten!
Na een laatste kruiprondje op de tafel (ze doet al zo haar best en komt millimeters naar voren), was het weer tijd voor haar om naar bed te gaan en konden wij genieten van onze vrijdagavond.
Na een laatste kruiprondje op de tafel (ze doet al zo haar best en komt millimeters naar voren), was het weer tijd voor haar om naar bed te gaan en konden wij genieten van onze vrijdagavond. Op naar een nieuwe week!
Show Full Content
Previous Spelen met je eten voor gevorderden
Next Picknicken in de kasteeltuin van Slot Zuilen

7 thoughts on “Emigreren doe je niet zomaar… Wat een week!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close