Volgende week zit ik met mijn bips in Parc Sandur in Emmen. Uitgenodigd door Centerparcs en Wildlands mag ik daar een midweek verbrengen. Hoe tof is dat! Ik ga met de meiden, want Floris moet helaas werken. Ik vind het wel prima ook. Gewoon even een paar dagen lekker op avontuur, saampjes. De laatste drie jaar waren de vakanties altijd mét anderen en hoewel dat ook echt heel gezellig is, vind ik het ook wel eens heel prettig om gewoon even alleen vakantie te vieren. Misschien dat ik er na een week anders over denk hoor, maar voor nu kijk ik er echt naar uit.

Wat is er te doen in Emmen?

Omdat ik bijna vijf dagen in Emmen ben, ging ik even op zoek naar wat er nog meer te doen is in Emmen. Ik ben buiten de oude dierentuin, nog nooit in Emmen geweest. Ik heb geen idee wat er buiten de dierentuin te doen is in de buurt. Deze dingen kwam ik online tegen, maar kom jij uit Emmen en heb jij nou echt iets dat we moeten doen? Tell me!

Onderstaande informatie kwam ik tegen op Emmen, Maak het mee!

Wildlands

Ik ga een dag naar Wildlands, de nieuwe dierentuin van Emmen. Ik ben enorm benieuwd naar deze dierentuin waarbij je dus blijkbaar (ik woon in het buitenland he, geen idee wat er in Nederland bekend is) door drie klimaatzones kunt reizen per boot of per trein. Avonturieren dus! Dat lijkt me echt enorm gaaf. Ik ga niet alleen, ik heb afgesproken met mijn beste vriendinnen! Omdat ik op uitnodiging naar Wildlands ga, verschijnt er uiteraard een uitgebreide review hier op Lovethat.

De Frambozentuin

Fruit van het seizoen plukken vinden mijn kinderen fantastisch. Ik denk dus wanneer het weer en onze planning het toelaat dat we wat lekkers gaan plukken!

Het Rijk der kabouters

foto credit: rijk der kabouters
Ook dit lijkt me een leuk voor de kinderen! Heel leuk zelfs. Wij lezen regelmatig voor uit het grote kabouterboek van Rien Poortvliet. Een bezoekje aan een kabouterbos moet je dan natuurlijk ook wel doen.

There’s no place like home

De dagen voor de midweek zit ik overigens bij mijn ouders, want heee… die wil ik wel zien!! Die móet ik zien en superfijn dat ik de rest van de familie dan ook weer even zie. Ik heb er zin in!!!

Heb jij tips wat ik moet doen of zien in Emmen? Tell me!

Show Full Content
Previous Is dit echt 4 jaar geleden?
Next Nieuwe film Brandweerman Sam

4 thoughts on “Wat is er te doen in Emmen?

  1. Rijk der kabouters is inderdaad heel leuk! Bij bezoek aan de dierentuin: neem schone kleren en schoenen voor je meiden mee! Fonteinen om mee te spelen voor de dierentuin en in het speelparadijs in de dierentuin halen die van mij gegarandeerd ook natte voeten. Veel plezier!

  2. Even over de grens bij Emmen zit schloss Dankern.
    Hunebedden museum, openlucht museum ellert en brammert.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d