Vandaag gingen we Floris ophalen van het vliegveld. Hartstikke leuk, maar ik was doodmoe van de nacht waarbij Liza mij ieder uurwakker maakte omdat ze een boterham met koekjespasta wilde. Echt waarom? Daarna kon ik weer niet slapen omdat de kat erbij wilde en ik alleen maar kon bedenken hoeveel beestjes hij bij zich zou dragen. De kat gooide ik maar naar buiten en om half 5 kon ik dan eindelijk in een rustige slaap vallen totdat om half zeven de wekker zou gaan. Dacht ik!!

 Eva, die al twee dagen niet wakker te krijgen is ‘s ochtends, stond nu om 6:15 naast m’n bed. Gelukkig hadden we een leuke dag in het vooruitzicht. Dat scheelt al heel wat met wakker worden! 

Uiteindelijk vertrokken we naar Zurich toen we van Floris het bericht kregen dat hij zijn vliegtuig gehaald had (dat was nog even spannend). Grappig detail: Floris was al lang en breed door de douane toen wij op het vliegveld aankwamen. Zo snel kan het gaan! 

Daarna gingen we nog even vliegtuigen kijken op het vliegveld. Wat we niet wisten, was dat alle bagage officieel gescand werd. Mocht floris weer z’n tas inleveren, z’n laptop er weer uithalen etc. Wat een gedoe joh ? Toegang was ook niet gratis, maar ook niet heel duur: voor volwassenen was het 5 frank /5 euro. Floris hoefde met z’n ticket niets te betalen en kinderen tot 6 zijn gratis. 

Het deck is groot en zit vol speeltoestellen. Superleuk. Goed geregeld en je ziet ook nog eens vliegtuigen opstijgen en landen.  Leuk ochtendje zo ?

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: een weekje alleen met de meiden
Next Bescherm jezelf met UV kleding

1 thought on “En weer thuis! 

  1. Leuk om een kijkje te nemen op het vliegveld. Dat was vroeger kleiner dann Rotterdam. Alles heel erg veranderd nadat dat gedoe met aanslagen in 72 gegonnen is. Ik ben er een paar jaar geleden nog geweest. Ongeveer acht keer zo groot geworden.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d