Heb je het al gemerkt. Er staat al een paar dagen geen blog online. Niet omdat ik dat niet wil, maar puur omdat ik een beetje inspiratieloos ben. Op dit moment vind ik eigenlijk andere dingen belangrijker en vooral leuker om te doen. Hahaha. Eigenlijk best erg, maar daardoor kreeg ik wel weer inspiratie om deze blog te schrijven. Want wat ik leuk vind om te doen, dat wil ik graag delen. Daar is vorig jaar Love That mee begonnen en zo gaan we nog wel even door! Natuurlijk is het wel mijn streven om dagelijks een blog of twee, drie blogs te schrijven. Na mijn vakantie in Nederland ben ik gewoon nog niet op gang gekomen.

Ik had het al over andere dingen die ik leuker vond om te doen. Wil je weten wat?

  • Ik ontwierp onze kerstkaarten. Bij Webprint kreeg je tot en met maandag 75% korting. Het verzenden naar Zwitserland was net zo duur als naar Nederland, dus prima te doen.
  • Ik zocht dagen naar de goede doos met kerstspullen. Floris had het al erg kerstig gemaakt, maar met zwarte en donkere ballen. Ons huis is erg donker dus die ballen zag je amper. De juiste doos stond onder een doos met kleding recht in het zicht, zal je altijd zien.
  • Ik zette eindelijk alle verjaardagen eens op een rij, dus heb Facebook afgespeurd naar de juiste datums en uiteindelijk iedereen nog gevraagd of ze de verjaardagen van hun kind(eren) door konden geven
  • Ik verstuurde bedank- en verjaardagskaarten, moet ook gebeuren
  • Ik ruimde in huis op en het is nog steeds een bende
  • Ik keek series (the 100) en een film (Life as we know it)
  • Ik zocht foto’s uit voor bij een artikel over onze emigratie
  • Ik deed een poging mijn broertje te helpen met een klein stukje tekst, maar ik was echt inspiratieloos…

Dus dat deed ik toen ik geen blog aan het schrijven was šŸ™‚

Dit deed ik toen ik geen blog schreef!
Dit deed ik toen ik geen blog schreef!
Show Full Content
Previous Een weekoverzicht uit Nederland. Leuk! 6 december 2014
Next De foto’s van een heerlijke middag in de duinen

2 thoughts on “Even geen inspiratie en juist daardoor wel weer een blog!

  1. Dat is echt niet fijn, afgelopen week ook veel last van gehad en toch wat ‘mindere’ blogjes geschreven. Die onverwachts toch best veel gelezen zijn en meer reacties kregen dan verwacht. Ik zit nu ook helemaal in de kerststemming met meer dan genoeg ideeĆ«n. Nu nog de tijd en concentratie om het allemaal uit te werken.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close