Afgelopen week stond bij mij in het teken van cocoonen. Ik had even genoeg aan mezelf, mijn eigen leven, gezin en natuurlijk onze kersverse baby Liza. De sores van anderen liet ik even bij anderen, zoals ik dat stiekem tijdens de zwangerschap ook al zoveel mogelijk van me af heb proberen te zetten. Sommige dingen hebben nou eenmaal voorrang en dat was en is in dit geval ons eigen geluk. Weet je hoe lekker het is om even te cocoonen. Te genieten van elkaar, je ding doen als gezin en zelf de vrijheid te hebben om dingen te doen die je zelf wilt doen zonder dat je daar andere mensen mee belast of in meeneemt. Natuurlijk hebben we afgelopen week wel visite gehad, maar dit is vooral kraamvisite geweest dat ik zelf heb uitgenodigd. Omdat ik diegene graag wilde zien. Ik kan het iedereen aanraden. Kies eens een dag of week voor jezelf of gezin. Ga eens lekker cocoonen!

cocoonen
cocoonen werkw.Afbreekpatroon: co – ‘coo – nen Herkomst: «Engels Verbuigingen: cocoonde (verl.tijd ) Verbuigingen: gecocoond (volt.deelw.) je terugtrekken binnenshuis om te ontspannen

cocoonen

Show Full Content
Previous Een week in het teken van een baby! Weekoverzicht 22 maart 2014
Next De mijlpalen in je zwangerschap hou je nu eenvoudig bij

4 thoughts on “Even lekker cocoonen, ik raad het iedereen aan

 1. Ha Marlieke!

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster blog Award! Ik hoop dat je het leuk vindt. In mijn blog kan je lezen hoe het werkt. http://www.mamazing.nl/events/de-liebster-blog-award

  Omdat ik weet dat je net bevallen bent, verwacht ik absoluut geen stukje over deze Award trouwens hoor! Lekker blijven cocoonen!! Ik wil je op deze manier vooral laten weten dat ik je blog erg waardeer. Nogmaals super gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige kindje, Liza.

  Mocht je wel meedoen met de Liebster Award, is dat natuurlijk super leuk en gezellig. Laat het me dan vooral weten.

  Heel veel succes met je dametjes voor nu en een fijne dag! Hoop dat het ritme al weer een beetje begint te komen met de nieuwe telg erbij. 😉

  Veel liefs,
  Chantal van http://www.mamazing.nl

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close