De afgelopen weken hadden we het druk. We kregen namelijk ieder weekend bezoek uit Nederland. Echt fantastisch om te zien, te merken en te voelen dat mensen zo met ons begaan zijn en de rit of vlucht hier naar toe willen maken om ons te zien. Om te zien waar we leven en wonen en om te kijken hoe het met ons gaat. We hebben dan ook met veel plezier de afgelopen weken iedereen rondgereden, voor weeshuizen (in mijn ogen) gekookt en veel beddengoed gewassen. De foto’s spreken voor zich en onze herinneringen zijn top!

Tijd voor rust

Maar nu is het tijd voor rust. We zijn moe. Floris werkt natuurlijk de hele week en had door het bezoek de afgelopen weken geen weekend rust. We hebben veel sociale afspraken hier moeten afzeggen en ook ons huis kan wel weer een goede opruimbeurt gebruiken. Daarom hebben we besloten om tot eind april geen bezoek meer te willen ontvangen. We moeten weer investeren in ons leven hier. We hebben hier onze sociale contacten ook nodig en we willen ook weer even wat weekenden op onszelf zijn. Hoe gezellig we het bezoek ook vinden!

Ook voor de maanden augustus en september hebben we gekozen om dan niemand in huis te willen. Eva gaat dan naar school en dan kan zij alle rust en ruimte gebruiken om haar plekje te vinden en wij ons ritme op te pakken. Het voelt niet goed, vooral heel stom en overdreven om zo standvastig dit te moeten zeggen, maar na de afgelopen weken hebben we gemerkt dat het wel erg nodig is voor ons hier.

Maar psst… er zijn genoeg Airbnb’s hier in de omgeving hoor!

Show Full Content
Previous De leukste foto’s van afgelopen weekend!
Next Stapperdestap in de ‘Spielfabrik’

3 thoughts on “Even rust en weer investeren

  1. Goed zo, Marlieke! Ook even aan jezelf denken. Wij komen in ieder geval, maar logeren dan niet bij jullie.
    Informeer een beetje rond voor een bandb.
    Ik bel je dee week.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close