Er zijn acties waarbij mijn hart ieder jaar of iedere twee jaar weer sneller van gaat kloppen en dat is de actie van Albelli Fotoboeken waarbij je alle extra pagina’s gratis krijgt! YEAH!!! Omdat veel mensen weten dat ik hier heel gevoelig voor ben, word ik als de actie weer van start gaat van alle kanten ook gemaild, geappt, via Instagram getagd en via Facebook bericht dat er weer een actie is. Om een of andere reden krijg ik nooit een nieuwsbrief per mail van ze, dus ik ben heel erg blij met alle berichtjes die ik krijg!

Alle extra pagina’s gratis bij Albelli Fotoboeken

En dan begint het. Als eerste moet ik het overleggen met Floris. Hij moet het er ook mee eens zijn dat ik me twee dagen opsluit voor die albums. Want een fotoboek maken kost nou eenmaal tijd. Al zijn mijn foto’s best goed geordend, ik ben helaas niet zo geordend om maandelijks de foto’s in het album te plakken. Dus 1 x in de twee jaar sluit ik me op achter de computer en ga aan de bak. Iedere vrije minuut van de dag, deze korting kan ik nou eenmaal niet laten liggen.
Gratis pagina's bij Albelli fotoboeken

Frustratie!

Maar iedere keer zorgt het voor een brok van frustratie. Ook dit jaar. Dit jaar bedacht ik me dat ik het fotoalbum op mijn Macbook zou kunnen maken. Eerder ging dat niet, maar met de updates van de afgelopen jaren lukte het me om de foto’s vanaf de externe schijf toe te voegen. De hele zaterdagochtend was ik lekker druk ermee. Liza was heerlijk aan het spelen en Eva bij een vriendinnetje aan het slapen. Niks stond me in de weg om zelfs twee boeken dit weekend te maken. Dacht ik. Totdat mijn Macbook trager en trager werd. En daarna crashte hij. Het album was gelukkig wel opgeslagen, dat heb ik van vroeger geleerd. Maar nadat ik het programma opnieuw opstartte en hij weer crashte na het toevoegen van 1 foto, werd ik het langzaam wel zat.
Gratis pagina's bij Albelli fotoboeken

Om een lang verhaal kort te maken. Zondagmiddag na heel veel gevloek en getier, hoofdpijn en gezeur, besloot ik om op mijn oude laptop verder te gaan. Nadat gelukkig Floris me had geholpen met het toevoegen van allerlei netwerken, kon ik verder met het album. Om 21:00 uur kon ik dan eindelijk het eerste album uploaden. YES!

Gratis pagina's bij Albelli fotoboeken

Ik druk ieder album 2 keer af (een voor Eva en een voor Liza) en dat betekende met de code FB18PAG (geldig tot 24 januari) 105 euro korting! Joehoe! En voor iedereen in het buitenland? Ze verzenden voor normale prijzen binnen Europa (mijn verzendkosten waren slechts 5,95!). Op naar het volgende album. Eens kijken hoever ik kom deze 1,5 week!

Gratis pagina's bij Albelli fotoboeken

EDIT 2019: De promotiecode die geldig is tot 15 mei 2019 is: FREEPAGES19

Oja, en deze blog is in geen enkel opzicht gesponsord door Albelli, ik heb er alleen wat affiliatelinks aan toegevoegd.

Show Full Content
Previous Wonder – een film apart
Next Oh hellup! Ben ik verslaafd aan Netflix?

1 thought on “Alle extra pagina’s gratis bij Albelli Fotoboeken

  1. Dit komt precies op het juiste moment! Toevallig bedacht ik me vorige week dat ik toch echt eens met het babyalbum van Quinn aan de slag moet… Ik ga er vanavond maar eens voor zitten denk ik. Super fijn, die korting!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close