Er gaat bij mij amper een foto online zonder dat hij bewerkt is. Voor foto’s gemaakt met mijn iPhone neem ik vaak genoegen met Snapseed om daarna de foto via Instagram te publiceren. In dit geval blijven het mobiele foto’s terwijl er eigenlijk veel meer uit te halen valt.

Vandaag zag ik de app Facetune voorbij schieten en voordat ik het wist, kocht ik hem (€ 2,69) en was ik ermee aan het spelen! Deze app is beter dan alle fotobewerkingapps die ik tot nu toe heb gezien. De app is slim, je past met je vingers echt heel eenvoudig de kleuren en vormen aan. Je verscherpt gemakkelijk objecten, zoals de ogen en je kunt ook met een paar vingerbewegingen puistjes of vlekjes wegwerken.
Op YouTube staan diverse filmpjes om je een beetje wegwijs te maken in de app, maar als je zelf gaat stoeien kom je ook een heel eind.

Op onderstaande foto kan je goed zien hoe je je foto kunt bewerken. Tof hè!

20140405-102601.jpg

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Moe is moe, maar had toch een leuke week! Weekoverzicht 5 april 2014
Next Ooit een niezende giraffe gezien?

1 thought on “Facetune – fantastische app om je foto’s mooier te maken

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: