Zijn de kinderen bij jou thuis ook al in de ban van de Fidget Spinners. Hier wel hoor, al is het bij ons in het dorp nog niet zo’n hype als het in Nederland en in de rest van de wereld lijkt te zijn. Of is het gewoon een leuk tijdverdrijf en maken wij ouders ons er meer van? Afgelopen week was er online veel over de spinners te doen. Zo stikte er een meisje bijna in de lagers, zijn er zelfs rekensommen te dowloaded en hoef je een spinner niet te kopen als je Lego in huis hebt.

Gevaarlijk leuk!

Anyway. Ik vind de Fidget Spinner zelf ook wel erg tof. Inderdaad een fijn verdrijf tijdens een telefoontje, tv kijken of in de file. Wij kochten vorige week op de markt de spinners en helaas na nog geen week is de eerste al kapot. Een van de lagers is losgelaten en moeten we repareren. Lagers in de grootte van een euro zijn best gevaarlijk. Dat bleek uit de Facebookpost van deze moeder. Goed, nou vraag ik me wel af waarom zo’n groot kind zo’ lager inslikt? Maar feit blijft wel dat voorzichtigheid geacht is!

Rekenen met Fidget Spinner

Op de blog van In Mijn Hum werd deze week een keileuke download voor kinderen gedeeld. Je kunt de Spinners namelijk ook inzetten als rekentool. Iets wat ik zeker ga proberen met Eva!

Maak zelf een Fidget Spinner van Lego!

Ook Lego speelt handig in op deze rage met eigenlijk beter nog; je eigen spullen die je in huis hebt. Waarschijnlijk kan jij met deze handleiding met Lego je eigen Fidget Spinner maken!

Fidget Spinner kopen?

Wil jij ook een Spinner? Koop hem online bij Superhelden Kinderkleding!

Show Full Content
Previous Stilte voor de storm? Ja!
Next Weekendje Landal ‘t Loo

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: