Vorige week waren we een weekje weg. Eigenlijk wilde ik tijdens deze week vakantie in het altijd mooie en fijne Texel, deze website een soort van lanceren. Maar door een falende wifi-verbinding op Landal ging dat niet door, jammer! Daarom doe ik het nu een beetje stilletjes door jullie mijn mooiste foto’s de komende dagen voor te schotelen. Een korte introductie is misschien wel op zijn plaats:

Op Love that verzamel ik alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

En wat ging mijn hart vorige week sneller kloppen van deze zonsondergang op Texel. We zijn er een week geweest, maar de eerste avond hadden we toch wel de mooiste zonsondergang te pakken!

sunset 2

sunset3

Sunset1

sunset5

Show Full Content
Previous Roar
Next Adventskalenders of aftelkalenders

2 thoughts on “Fijne zonsondergangen op Texel

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close