Mello is inmiddels al 2 maanden dood. De tijd gaat snel, maar voor de kinderen is hij er nog bij als de dag van gisteren. Zo vertellen ze vaak uitgebreid was hij aan het doen is op de regenboog en houden ze hem levend met hun verhalen. Voor Eva en Liza was het belangrijk om een foto van hem in huis te hebben. We hebben foto’s genoeg van hem, maar die staan vrijwel allemaal op de computer of zitten een fotoboek. We hadden dus geen foto om naar te kijken en dat was wel nodig.

Tijdloze foto

Via Photogifts.nl mocht ik een fotoprint uitzoeken en ik hoefde niet lang na te denken over welke foto het zou worden. Een mooie foto van Mello met de meiden erop, alleen zie je die van de achterkant Voor sommige foto’s vind ik het heel fijn om de kinderen niet met het gezicht in beeld te hebben. Dat maakt het tijdloos en in de foto van Mello hoort dat wel. Je ziet de reactie van de kinderen op de hond, maar je ziet niet dat Liza maar 1 tand had bijvoorbeeld.

Ik heb mijn Foto op Forex laten afdrukken bij Photogifts.nl, omdat ik heel nieuwsgierig was naar de kwaliteit. Forex is een soort van wit geperst PVC en van dit materiaal heb ik het afgelopen jaar meerdere afdrukken via verschillende aanbieders mogen bestellen. En ik kan je vertellen dat er wel degelijk verschil zit in hoe je de Forex binnenkrijgt. Bij de meeste bestellingen kreeg ik de foto op Forex binnen en daarbij bevestigingsmateriaal om de fotoplaat op te hangen. Dat bevestigingsmateriaal ben ik alle keren kwijtgeraakt, maar de prints waren dan ook bedoelt om neer te zetten.

Positief verrast!

Toen ik afgelopen week in Nederland was om de kerstdagen bij familie door te brengen, kon ik eindelijk mijn print ophalen. Verzenden naar Zwitserland kost mij aan extra douane-kosten veel geld, daarom laat ik alles naar Nederland verzenden en neem het dan later mee of laat het door ons bezoek meenemen. Dit keer checkte ik bij mijn ouders gauw de bestelling en opende ik de doos pas goed bij ons thuis. De voorkant was mooi, zoals je verwacht van een fotoprint. Van de achterkant was ik echter het meest onder de indruk: het wordt geleverd met een groot profiel-ophangstysteem aan de achterkant. Zo kan je echt alles met je print doen, zonder dat je er zelf nog gaatjes in moet draaien of iets moet plakken aan de achterkant. Ik merkte dat ik dat wel erg fijn vond!

En wat vonden de meiden ervan? Die kijken regelmatig naar Mello en Mello kijkt vanaf zijn plek naar hen. Iedereen tevreden dus!

Show Full Content
Previous Rommelkont
Next Scandinavische misdaadseries op Netflix

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: