Met een vakantie in het vooruitzicht en een hoop werk dat is blijven liggen, was het afgelopen zondag tijd dat ik wat rust kreeg om me heen. Floris nam Eva mee naar de dierentuin en terwijl Liza lag te slapen, ging ik hard aan het werk voor DatWillik. Ondertussen had Albelli nog een mooie aanbieding (tot dinsdag waren alle extra pagina’s gratis!) zodat ik ook hard aan de slag moest met mijn fotoalbums. Het album van Eva rondde ik zondag af en ik maakte ook een begin met het album van Liza. Maandag en dinsdag stonden in het teken van het maken van het fotoalbum van en voor Liza. Het is gelukt!! Dat Love That die dagen geen blogs had, tsja. Sommige dingen gaan nu eenmaal voor!

Zo vrolijk begon onze zondagochtend!
Zo vrolijk begon onze zondagochtend!
Terwijl ik aan het werk was, keek Liza lekker in de kinderstoel naar mij en naar buiten
Terwijl ik aan het werk was, keek Liza lekker in de kinderstoel naar mij en naar buiten

Maandagochtend starten we altijd lekker rustig op. Eva ging uitgebreid in bad en toen Liza wakker werd, slingerden we haar er ook even doorheen. Vaak gaat dit gepaard met veel drama en gekrijs van Liza’s kant, maar dit keer niet. Het meisje genoot! Wat een verademing šŸ™‚ Na een potje Sinterklaaskwartet (het duurt tenslotte nog maar een half jaar) en het spelen met haar Superhelden, gingen we naar de hertjes. Lekker naar buiten, het weer was prut, maar lekker boeien… Die middag speelde Eva bij haar vriendje en omdat Liza sliep, ging ik weer verder met haar album. Ook ‘s avonds stond in het teken van haar album, gelukkig was ik maandagavond wel zo goed als klaar!

Eindelijk gezellig met zijn twee in bad!
Eindelijk gezellig met zijn twee in bad!
Sinterklaaskwartetten...
Sinterklaaskwartetten…
Superhelden tellen
Superhelden tellen
Lekker op de fiets naar de hertjes
Lekker op de fiets naar de hertjes

Dinsdag liep ik het album nog even na, voegde nog wat foto’s en wat pagina’s toe en toen kon ik hem verzenden. In totaal had ik ruim 100 euro korting! Hoppa. Snel verdiend… uhh… nouja, een soort van. Ik ben in ieder geval weer bij met de albums en dat kan niet iedereen zeggen en ook via Twitter heb ik wat mensen aan het werk gezet om aan de albums te werken. Ik hoop dat ze daar bij Albelli volgend jaar weer met zo’n aanbieding komen!

wat zijn ze toch leuk!
wat zijn ze toch leuk!
hello there!
hello there!
Eva wil Liza altijd maar op schoot en gelukkig gaat dat steeds beter!
Eva wil Liza altijd maar op schoot en gelukkig gaat dat steeds beter!

20140529-225829-82709210.jpg

We gingen dinsdagmiddag ook nog even op de basisschool kijken. Eva vond het best spannend, maar vooral erg druk! Ze zal er vast snel aan wennen als het zover is. Als we definitief weten of ze naar deze school gaat, dan moeten we ook nog beslissen of we haar direct na de vakantie erop zetten en dus dat ze voor de vakantie al kan wennen of dat we haar na haar verjaardag naar school doen. Even kijken dus. Kleine meisjes worden groot!

20140529-225830-82710113.jpg

Woensdag hadden we weer een blog online en hadden we zelf een drukke dag! Als eerste moest Eva afzwemmen voor haar Jippie 2 diploma. Vanaf dat ze 4 maanden oud was zwem ik met haar. Door deze ‘diploma’s’ te halen, mag ze straks als ze 4 is gelijk doorstromen voor haar A-diploma. Het geeft natuurlijk geen garantie dat ze dan ook haar A-diploma snelt haalt, maar ze kan zich dan allicht wat beter in het water redden. Ze haalde haar diploma, net als de rest van de zwemgroep, en was apetrots op zichzelf. Daarna brachten we Liza naar haar tante en reden Eva en ik met oma door naar de Efteling. Daar was een verjaardagsfeest georganiseerd speciaal voor abonnementhouders. Eva genoot en danste vol overgave op de muziek van Keet en Monique Smit.

In the pocket!
In the pocket!
Tijd voor een feestje!
Tijd voor een feestje!

‘s Avonds sliepen we bij mijn ouders en kon ik weer supertrots zijn op Liza. Ze sliep daar de hele nacht weer door, van 21:00 uur tot half 8 ‘s ochtends. En omdat Eva bij mijn ouders op de kamer lag, had ik ‘s ochtends alle tijd om met mijn kleine apie te knuffelen. Wat wordt ze toch snel groot!

 

Oma leest altijd met alle liefde de meest lange verhalen voor!
Oma leest altijd met alle liefde de meest lange verhalen voor!
lief klein aapje
lief klein aapje

Na een heerlijk ontbijt met croissantjes en verse jus gingen we op verjaardagsvisite. ‘s Middags waren we weer thuis waar we helemaal niks deden. Liza was daar vooral aan toe, deze tante blijkt iets gevoeliger voor veel indrukken te zijn. Na een bad en een flinke huilbui, lag ook zij op tijd in haar bed. Op vrijdag moest ik nog even met Eva naar de huisarts. Ze is zo doof en na een verkoudheid heeft ze altijd last van haar oren. Hij verbaasde zich erover dat ze geen pijn had, want haar beide oren waren flink geĆÆrriteerd. Niet verstopt dus. We kregen dit keer oordruppels mee. Werkt dit niet, dan worden we doorverwezen. Daarna was het weer tijd voor leuke dingen en werd er geshopt! En nog leuker; toen Liza niet wilde slapen ging ik even met haar op bed liggen. Uiteindelijk heb ik ruim 2 uur geslapen! hahaha Ik had het zeker nodig! šŸ™‚

Gezellige en rustige vrijdag
Gezellige en rustige vrijdag
Wat houden we toch van knuffelen
Wat houden we toch van knuffelen
Show Full Content
Previous Van Gils laat de leeuw niet in zijn hempie staan
Next Stel zelf je horloge samen bij Horloge.com

1 thought on “Fotoalbums, een zwemdiploma en veel knuffelen – weekoverzicht

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close