Omdat we natuurlijk in Zwitserland wonen, kunnen we niet bij de gemeente terecht om een nieuw paspoort aan te vragen. Dat moet je doen bij de ambassade en die zit in Bern. Dit jaar verlopen de paspoorten van Eva en Floris, dus togen we afgelopen week naar Bern. Bern is zowat drie uur rijden van ons, we hadden er dan ook echt een dagtrip aan. Drie uur na vertrek stonden we bij de ambassade en een half uur later hadden we alles gedaan wat we moesten. De paspoorten worden binnen twee weken verstuurd. Ik vond het niet zo tof om 3 uur te rijden en dan niks van de stad te zien. 

Bern staat bekend om haar beren. We gingen daarom naar de berenkuil (gratis toegankelijk) en daarna liepen we nog even richting de fantastische stad. Vorig jaar waren Floris en ik al in Bern en hebben redelijk wat gezien, volgend jaar wil ik alleen of met net zo’n gek als ik. Ik wil namelijk echt Bern ontdekken, zo mooi vind ik het. (Edit: inmiddels ben ik al uitgenodigd voor een dagtrip en staat Bern op de planning)

Voor jullie de foto’s van afgelopen week, ook mooi!

Het weer was dan wel grauw, maar zelfs dan in Bern zo mooi
Het weer was dan wel grauw, maar zelfs dan in Bern zo mooi
Een beer!
Een beer!
Liza
Liza
Kus!
Kus!
Stoer wijfie
Stoer wijfie
Eva wilde met de lift, maar die was bezet door japanners en mokte zo naar beneden
Eva wilde met de lift, maar die was bezet door japanners en mokte zo naar beneden
Zo mooi
Zo mooi
Ik met de meiden
Ik met de meiden
Wat een plaatje
Wat een plaatje
Eva
Eva
Liza wilde haar zus nadoen
Liza wilde haar zus nadoen
Daar is dan eindelijk een echte beer!
Daar is dan eindelijk een echte beer!
Ze liepen door de binnenkuil omdat daar ook het nachtverblijf was, overdag zitten ze volgens mij alleen aan de kade waar je ze kunt zien (en amper foto's kunt maken)
Ze liepen door de binnenkuil omdat daar ook het nachtverblijf was, overdag zitten ze volgens mij alleen aan de kade waar je ze kunt zien (en amper foto’s kunt maken)
Echt wel gaaf om te zien hoor.
Echt wel gaaf om te zien hoor.
hoi beer
hoi beer
Liza
Liza
Liza en Floris
Liza en Floris
Show Full Content
Previous En toen moest ik stoppen met mijn baantje
Next De tien leukste uitspraken van mijn peuter!

2 thoughts on “Zo mooi is Bern

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close