bron: vk.com
bron: vk.com | Zo’n foto wil ik dus ook maken!

Het stond al een tijdje op de planning om naar de Bodensee te gaan. Steeds kwam het maar niet van en in de winter is er eigenlijk ook geen fluit aan. Totdat ik foto’s tegenkwam van bankjes die enorm bevroren waren. Dat moest ik met mijn eigen ogen zien. Dus zouden we vorige week zondag gaan. De camera was opgeladen, kinderen goed aangekleed en toen… toen ging het sneeuwen. Grote dikke volle vlokken. Geen weer om er met de auto en twee kids op uit te trekken. Jammer maar helaas.

In de herhaling

Gisteren was het dan wel beter weer en hoewel ik wel wist dat de bankjes en al niet meer bevroren zouden zijn, wilde ik er toch graag even naar toe. Even kijken hoe het daar is. We moeten toch ook kijken waar we het komende jaar ook leuke momenten kunnen beleven? Dus dat deden we aan het eind van de middag. We waren er maar eventjes en er was amper ijs te zien, maar het was wel erg mooi door de ondergaande zon. Natuurlijk maakte ik foto’s, wanneer niet? DĆ­e deel ik dan zoals gewoonlijk graag met jullie!

bodensee

Show Full Content
Previous LA The Voices als Valentijnscadeau
Next Tips voor autorijden onder winterse omstandigheden

5 thoughts on “Foto’s van een kort bezoekje aan de Bodensee

  1. Oh ja, ja ja ik wil weer terug! Ik ben als het goed is ergens in 2010 geweest (ongeveer 6 uurtjes rijden) voor het eerst na de tip van mijn ouders die er vroeger samen waren geweest.

    We zijn toen naar de bloemeiland Mainau geweest, en het oh zo mooie en toeristische Lindau. Love it! Ik roep steeds ik wil er weer heen. Oh ja en nog even naar Shaffhausen (Zwitserland) geweest hoor lag er ook wel in de buurt.

    En jeetje levert echt mooie winterse foto’s op van je meisje en de bodensee!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close