Van die programma’s die in welke taal dan ook, je altijd begrijpt. Vanavond is de finale van Germany’s Next Top Model en net als in Nederland zat ik de laatste weken op donderdagavond aan de buis gekluisterd. Heerlijke televisie vind ik dit. Onzekere pubermeisjes die zelfverzekerde en stralende vrouwen worden. De wekelijkse shoots, de catwalkloopjes die niet iedereen onder de knie heeft, designerkleding die kapot gaat, ‘Go Sees’ waarbij ze standaard de weg kwijt zijn, roddel en achterklap en natuurlijk het mooiste van alle afleveringen: de metamorfose! 

GNTM zoveel leuker dan HNTM

De Duitse versie is in veel opzichten leuker dan de Nederlandse versie.

  • Zo presenteert Heidi Klum het al jaren en je ziet dat het haar past. Een topmodel dat wel kan presenteren is best een verademing (hoewel Daphne Deckers het ook niet slecht deed).
  • Dit keer hadden de twee juryleden (Thomas en Michael) teams gemaakt van de meisjes, dus er was ook nog eens een onderlinge strijd tussen de twee teams.
  • Iedere week kon er een echte opdracht binnengehaald worden.
  • Je ziet dat er genoeg budget is. Deze serie vlogen ze van Amerika, naar Duitsland, naar Australie om weer verder in Amerika de laatste afleveringen op te nemen, met als finaleplek: Shanghai.
  • Familie en vriendjes werden ingevlogen. Kosten nog moeite werden gespaard.
  • Maar het allerbeste is wel: de show duurt zo’n 2,5 uur!!!!  Natuurlijk wel inclusief reclames, maar die zijn niet zo lang als in Nederland. Je kijkt gewoon echt een avond televisie. Heerlijk is dat.

Vanavond is dan de finale en het leek me wel leuk om voor jullie even te laten zien wie er dan vanavond in die finale staan. Als je op de foto klikt, dan zie je een compilatiefilmpje van het hele seizoen. Aanrader!

Jasmin

GNTM Jasmin

Jasmin is zo’n druktemaker. In het begin ‘wankelde’ ze vaak (dan moest de jury nog over haar lot beslissen), maar zo op het eind vind ik haar wel leuker worden.

Elena

GNTM Elena

Elena heeft haar ding gewoon gedaan dit seizoen. Bij haar sprongen er geen gekke dingen, behalve dan haar supermooie foto’s en haar acteerscene was ook briljant.

Fata

GNTM Fata

Fata is een leuke meid. Ze is gewoon normaal. Reageert normaal en doet normaal.

Kim

GNTM kim

Kim is een echte topmodel. Het zou me niks verbazen als ze wint. Ze stond iedere week bovenaan, maar stond tussendoor ook vaak in the picture. Ze moest/ging van enorme lange blonde lokken naar een kort pittig kapsel. Ze kreeg al vroeg de pers over zich heen na een nipple-gate in Australie. Haar vriendje bleek vreselijk mediageil en nam zo goed als de show over (tot haar grote frustratie).

Taynara
GNTM Taynara

Taynara is leuk! Ze is altijd vrolijk en maakt toffe foto’s. Ik verwacht alleen niet dat zij wint. Daarvoor is ze te normaal. Jup, dat bestaat ook.

Ben jij ook zo’n fan van dit soort tv programma’s?

foto’s: prosieben

Show Full Content
Previous Zij inspireert: Karin loopt kilometers voor het goede doel
Next Win deze mooie zilveren ketting met rozenkwarts

3 thoughts on “Germany’s Next Top Model!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close