Wat een volle lach op het gezicht van je baby wel niet met je doet. Toen ik Liza afgelopen week het kleine zusje van Koko liet zien in de supermarkt, kon ze niet harder stralen. De keuze was dan ook al snel gemaakt om haar voor kerst die baby-aap cadeau te doen.

Gisterochtend was het dan zover. De cadeaus onder de kerstboom werden uitgepakt en Liza kreeg het baby-aapje. Haar gezicht straalde van oor tot oor en ze was zo ontzettend blij. Wat is het dan leuk om cadeautjes te kunnen geven. Als je kids stralen, dan straal jezelf ook 🙂

Helaa sheb ik een beetje misgefocust, maar haar gezichtje zegt genoeg toch?
Helaas heb ik een beetje mis gefocust, maar haar gezichtje zegt genoeg toch?

Deze baby-aap is van FurReal Friends en heeft geen speciale naam, gewoon baby Cuddels. Zij is een stukje kleiner dan haar grote zus en kan natuurlijk niet zoveel als Koko. Baby-aap lacht en lacht en lacht nog harder. Ze beweegt zelf alle kanten op. Je hebt een demo-versie, dan lacht ze alleen maar. Je hebt ook de normale versie, dan gaat ze toch tekeer. Ze is bijna nog drukker dan haar grote zus. Zo leuk!

In onderstaand filmpje laat ik je onze nieuwe huisgenoot zien:

Ik heb echt geen flauw idee waar je deze baby-aap kan kopen, maar grote zus of (haal je het speldje eraf) broer Koko koop je bij iedere speelgoedwinkel.

Show Full Content
Previous Kerst met zijn viertjes in Zwitserland
Next Persoonlijk | Hoe was onze kerstweek?

3 thoughts on “Gezinsuitbreiding!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: