Maak er maar weer tijd voor. Het is weer de tijd van het jaar dat Albelli strooit met ALLE extra pagina’s gratis bij haar fotoboeken. Dit is de uitgelezen kans om eens flink aan de slag te gaan met de foto’s die vast overal op je computer en in je telefoon verspreid staan!

Alle extra pagina’s helemaal gratis

Een normaal fotoalbum bij Albelli heeft 24 pagina’s. De goedkoopste versie (S) met 24 pagina’s (10×10 cm) kost 6,86. De duurste variant, een XL fotoboek van 38,8 bij 29,1 cm, kost 46,24. Bij deze actie betaal je dus niet meer dan de basisprijs van je fotoboek. Natuurlijk kan je in je fotoboek nog kiezen voor een een fotocover (5 euro extra) en platliggende pagina’s, wat ook nog meer kost. Maar alle pagina’s die je na die 24 pagina’s maakt, daar betaal je dus niks voor. Dat scheelt heel veel geld kan ik je zeggen.

Online een fotoboek maken moeilijk?

Persoonlijk vind ik een fotoboek maken helemaal niet moeilijk. Ik doe dat al zeker ruim 10 jaar. Inmiddels heb ik er dan ook een systeem voor, maar zelfs als je dat niet hebt, dan is het voor een leek nog makkelijk om een album in elkaar te zetten.

Bij Albelli kan je zelfs je foto’s automatisch laten plaatsen. Een kind kan de was doen. Echt waar! Het is gewoon een kwestie van je spullen op orde hebben, weten welke foto’s je wilt plaatsen en welke stijl je wilt hebben in je foto’s. Want er staan zelfs kant-en-klare themaboeken voor je klaar.

Kortingscode voor alle extra pagina’s gratis

Promotiecode: FREEPAGES20
Code is geldig t/m 14 MEI 2020

Als fotograaf voor Albelli kiezen?

Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik als fotograaf kies voor een fotoboek van albelli. Natuurlijk zijn er veel betere fabrikanten van fotoboeken en voor een album van een klant zou ik niet zo snel kiezen voor Albelli – daarvoor komen de mooiste foto’s toch minder mooi over. Het gevoel krijg ik in mijn albums altijd wel over. Omdat het over mijn leven gaat – en die van de kinderen en dat leven is niet perfect gestyled. In mijn eigen albums zitten dan ook foto’s die met mijn mobiel gemaakt zijn, want die foto’s zijn vaak ook waardevol. En aan die korting kan geen enkele fabrikant tippen.

Show Full Content
Previous Veilig alleen naar school
Next Sommige dingen zijn zo niet mijn ding!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: