Vandaag op eerste kerstdag een snelle update over mijn handletter avonturen. Nog steeds is mijn schermtijd een heel stuk verminderd door het handletteren. En, belangrijker nog: ik vind het nog steeds leuk om nieuwe letters te ontdekken, om mezelf te blijven uitdagen om mooiere tekeningen te maken en mezelf te verbeteren. Ik heb mijn eigen stijl nog niet gevonden, maar dat is ook eigelijk niet echt mijn ding. Ik vind zoveel leuk om te proberen, dat een eigen stijl er nog lang niet in zit bij me.

Mijn eigen teksten doe ik niet zoveel. Ik doe nog steeds mee aan de dagchallenge van @Dutchlettering en sinds deze week ook mee aan de @Letterdecember van Baspetter.

Volg me op Instagram

Wil je me volgen? Bekijk dan mijn creaties op de hashtag #handletteringbyMarlieke Ik post nog steeds alles via Instagram, alleen niet alles meer onder mijn hoofdaccount Marliekecom. Ik heb het account @handletteringbyMarlieke aangemaakt om mijn foto’s nog wel zichtbaar te houden zonder mijn hoofdaccount te verstrooien.

Hieronder vind je mijn laatste creaties!

 

Show Full Content
Previous Winterse voorbeelden om met Duplo te maken!
Next Dat stukje gemis

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close