Ook deze week zet ik weer wat leuke YouTube-vondsten voor je online. Waarschijnlijk ken je de meeste filmpjes al, maar het kan natuurlijk zijn dat je deze week níet op de sociale media bent geweest of deze filmpjes compleet gemist hebt.

Een indrukwekkende bruiloft

Ik begin met een filmpje van een bruiloft. Niet zomaar een bruiloft, maar een bruiloft op het sterfbed van Rowden. Een tragisch verhaal, maar schitterend in beeld gebracht. Een mooi filmpje dat je eigenlijk wel moet zien. Dit sprookje liep niet goed af, slechts 10 uur na het jawoord stierf Rowden.

Teddy wacht op zijn nieuwe vriendje

Iets compleet anders is het filmpje van deze Teddybeer. Hij krijgt een nieuw vriendje, maar wachten duurt lang. Heel lang!

Het geweldige commentaar van Jack van Gelder

Natuurlijk kan het WK niet ontbreken. Jack van Gelder is natuurlijk de meester als het gaat om voetbalcommentaar. Dus hier een filmpje waarbij je luistert naar het commentaar van Jack van Gelder (en Ronald van de Geer) en kijkt naar de beelden. Wat een combinatie!  5-1 tegen Spanje, doen we dit zondag weer?

The Slap

En kennen jullie nog die video van First Kiss? Hierbij een parodie, The Slap! Best vermakelijk, maar doe het thuis maar niet na 😉

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons Zwitserleven | Niet alleen maar rozengeur en maneschijn

15 september 2018
Close
%d bloggers liken dit: