Ook deze week zet ik weer wat leuke youtube-vondsten voor je online. Waarschijnlijk ken je de meeste filmpjes al, maar het kan natuurlijk zijn dat je deze week níet op de sociale media bent geweest of deze filmpjes compleet gemist hebt.

Ik start met een filmpje van een 80 jarige oma die na het verlies van haar man besloot om het dansen op te pakken. Ze liet haar danskunsten zien in Britain’s got Talent en mocht uiteraard gelijk door naar de liveshows. Terecht!

Geen blote bast van Verweij dit keer, maar wel de blote bast van Zac Efron. Zac Efron won Best Shirtless Performance. En natuurlijk kan ik dit niet anders dan toejuichen! 🙂

Een ander filmpje dat het web over ging was het filmpje van de reporter van Ijsseldelta over Sail Kampen. Het filmpje was grappig, maar toen het filmpje werd bewerkt door Ellen Degeneres (wie houdt er niet van Ellen Degeneres?) werd het wat mij betreft hi-la-risch! >> Even doorscrollen naar 50 seconden. Volgens mij niet op iPhone te zien trouwens….
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

De zwaarste baan ter wereld? Alles om maar zoveel mogelijk moederdagcadeaus te krijgen, dus bij deze deel ik dit filmpje ook. Want hé, moeder zijn is toch echt de zwaarste van baan van de wereld. Hahahaha… Maar, ook echt de allerleukste baan van de wereld!

Het volgende filmpje van deze week is het die van een hele leuke stewardess. Zo krijg je de sfeer er op een vlucht goed in. Kan je niet volgen wat ze zegt (ze kletste dan ook wel erg snel), hier wat hoogtepunten:

  • “Position your seatbelt tight and low across your hips, like my grandmother wears her support bra.”
  • “We’re going to make sure… your carry-on items are shoved completely under the seat in front of you, leaving absolutely no room for your knees or feet.”
  • “To activate the flow of oxygen, simply insert 75 cents for the first minute… ‘Although that plastic bag may not inflate, you are receiving lots and lots of gin. Oxygen that is.’
  • “It’s a no smoking, no whining, no complaining flight”
  • “If we do make you that nervous in the next hour and half you’re more than welcome to step outside. We don’t discriminate at Southwest, we have a special smoking area just for you.”
  • “Seriously, if there is anything at all we can do to make your flight more enjoyable, please tell us… just as soon as we land in Salt Lake City.”

En het filmpje van de dronken Rus die graag naar de andere kant van het hek wilt, was natuurlijk ook een ‘must-see’ deze week!

We eindigen met het leukste en vrolijkste nummer van de laatste tijd. Happy en dat nummer geeft Pharrel ‘happy tears’. Zo cute!

Vind jij dat ik superleuke filmpjes of plaatjes deze week gemist heb? Dat kan. Stuur je ze me door voor de volgende keer?

Show Full Content
Previous Back to the 70’s met de Gouden boekjes
Next Rood met witte stippen bij de Kaboutertuin

1 thought on “Heb je nog wat gemist deze week?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close