Daar lag ik dan. Eindelijk lag ik relaxed in de hangstoel, hoewel relaxed?

Al weken heb ik die relaxstoel in huis, maar de zon liet maar op zich wachten of we hadden geen rust in ons kont om die hangstoel op te hangen. Afgelopen zaterdag wel. Het weer was heerlijk. We hadden geen plannen. De boodschappen waren gedaan. Er was rust in de tent. We besloten om de hangstoel op te hangen op de plek van de slingerschommel aan de boom. Eva vond het gelijk fantastisch en dook erin. Liza wilde het ook proberen en ik maakte foto’s. Daarna was ik aan de beurt.

IMG_6521IMG_6532IMG_6551

Durfde ik wel mijn lijf? Niet om die hangmat, die kan 120 kilo dragen, maar om die tak. Straks ben ik te zwaar en krijg ik die hele tak op mijn kop. Floris verzekerde me dat het kon. Ja, ja! Het ging goed. Ik hing en nog relaxed ook. Het was heerlijk. Eva maakte wat foto’s van mij, waarbij uiteindelijk bleek dat alleen mijn voeten scherp waren en daarna deed Floris zijn best. Ondertussen kwam Liza bij me hangen en zwierde met die stoel. Geen goed plan, want ik werd er kotsmisselijk van. Gewoon hangen is prima, niet schommelen 🙂

Houdt die tak mijn gewicht wel?
Houdt die tak mijn gewicht wel?

IMG_6640Ondertussen was Eva aan het mekkeren. ‘Mag ik weer? Ik wil nu. Nouhou, je bent al de hele tijd op MIJN stoel. Nu ben ik.’ Zoals we van Eva gewend zijn, ging ze daarna verder en harder en eindigde het in een groot drama. Heerlijk relaxed op de hangstoel dus!

Mijn kleine mis ongeduld die ook zo graag in de hangstoel wilde.
Mijn kleine mis ongeduld die ook zo graag in de hangstoel wilde.

Die hangstoel is ondanks dat we er allemaal graag in willen hangen, wel een echt blijvertje. Zoals gezegd kan je er tot 120 kg in. Bij ons hangt hij aan de boom, maar je kunt hem ook in je serre hangen, op het balkon of aan een frame. Bij Hangmatgigant heb je grote keuze in Tropilex hangstoelen, maar ook in hangmatten en bevestingssets. Wat me ook opviel was dat ze eigenlijk helemaal niet zo duur zijn, mijn stoel is slechts 69 euro. Een goede ligstoel voor buiten kost nagenoeg hetzelfde.

Breng jij ook relaxed de zomer? Ik mag een tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weggeven!

Wat moet je ervoor doen?

  • Natuurlijk zowel HangmatGigant als Lovethat.nl op Facebook volgen
  • Laat in een reactie hier of op Facebook weten dat je meedoet
  • Delen van de actie hoeft niet, maar zorgt wel voor extra winkans ?
  • De actie duurt een week. Volgend weekend krijgt de winnaar bericht van mij.

IMG_6627

Show Full Content
Previous Wat als Nederland wel mee zou doen aan het EK 2016?
Next Tijd voor de bikinilijn!

12 thoughts on “Heerlijk relaxed in de hangstoel

  1. Pfff dat ziet er heerlijk uit goed voor een mama zen momentje!!! ( waar het zo weinig van komt met twee meiden van 5 en 3) even opladen voor de rest van de honderd vragen mama mag ik ,mama wil je ,mama kom nou , enz enz
    een hangstoel zou super leuk zijn !!!

  2. Yeaaas ik wil heel graag meedoen! Eindelijk eens wat geluk na alle ellende. Heb beide pagina’s geliked en ik reageer ook gelijk even! Superleuk! ?

  3. Die staat nog heel ver boven aan mijn verlanglijstje dus doe graag mee. Heerlijk hangen met tijdschrift in de zon even helemaal tijd voor mij alleen. Lekker.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close