Mijn vader wilde iets ondernemen dat wij ook niet hadden gedaan. Dat werd met de zahnradbahn vanaf Heiden naar Rorschach met fantastische uitzichten op de Bodensee en natuurlijk het Zwitserse landschap. Kosten voor deze rit was ChF 14,40 per persoon (14 euro). Daarvoor zit je bijna een half uur in de trein richting Rorschach, een prachtige stad aan de Bodensee met bij het eindstation een heerlijk stadspark aan het water, restaurantjes en een grote speeltuin. Wij moesten vanwege de tijd weer direct met de trein omhoog, maar het was een fantastische ritje en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik maakte dit keer meer foto’s van mijn kinderen en mijn ouders dan van het uitzicht. Sorry!

Natuurlijk met opa en oma op de foto!
Natuurlijk met opa en oma op de foto!
Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen
Eva wil niet meer zo graag poseren. Die moet je vangen
Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen
Het uitzicht op de Bodensee heb ik wel gevangen
Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe
Ook Eva ving ik uiteindelijk en hoe
Mijn kleine mooie meid
Mijn kleine mooie meid
Ook Liza vond het ritje super
Ook Liza vond het ritje super
Straal!
Straal!
Dat treintje ging best hard nog!
Dat treintje ging best hard nog!
Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.
Soms ben ik echt verbaasd over haar klassieke schoonheid.
Fijn hoor
Fijn hoor
Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!
Na het ritje was het tijd om nog even een fotosessie met zus te doen. De Kiddizoom Selfie cam review ik binnenkort!

Een geslaagde dag dus!

Show Full Content
Previous TIP| Sinterklaasfilms op Netflix
Next Dit kreeg Eva voor haar zesde verjaardag

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d