Twee weken geleden was er nog geen spoortje van de herfst te zien. De bladeren aan de bomen waren nog groen. Het was warm weer. Geen nevel of laaghangende bewolking. Gewoon een heerlijke nazomer. Totdat ineens de bladeren aan de bomen veranderen van kleur en paddestoelen schieten uit de grond. Ook al is de nazomer heerlijk, de herfst is ook echt een mooie tijd.

Terug naar twee weken geleden. Mijn moeder, Liza en ik waren bij de Bodensee. Eva had een feestje daar in de buurt en wij besloten om van het mooie weer te genieten. Zoals ik al eerder schreef, was het een dag met een gouden randje. Liza was heel gezellig, de zon scheen, het ijsje was lekker en als kers op de taart sprong Liza nog het water in.

Onder toeziend oog van veel Zwitserse moeders, waarbij de kinderen dikke jassen aanhadden, trok Liza haar kleren uit. Vertelde ze ons dat ze haar onderbroek wel aan zou houden. Mijn moeder en ik dachten dat ze snel het water uit zou zijn, maar niks was minder waar. Goed een kwartier speelde ze in dat fonteintje aan de bodensee. Zij had zoveel plezier en mama en ik genoten! Met mijn sjaal (nog meer verbaasde blikken) droogden we haar af en zonder onderbroek ging ze in haar spijkerbroek. Daarna was het tijd voor een ijsje! Hahaha.

Daarom wil ik graag in het begin van deze mooie herfstperiode, nog even terugkijken naar wat schitterende nazomer-plaatjes van twee weken. Time flies!!! It’s time to have fun!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Herfst? Ik neem je nog even terug naar de zomer (2 weken geleden!)

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Jones gaat voor het eerst logeren

29 november 2018
Close
%d bloggers liken dit: