Het plan was om zaterdag naar Wildpark Feldkirch te gaan, maar een middagdut van ruim 2 uur (van mij!!!) gooide roet in het eten. Daarom besloten we zondagmiddag ons daar maar te gaan vermaken. Ik wilde zo graag herfstfoto’s maken en ook wilde ik  graag dat Liza lekker kon stappen. Genoeg bossen hier in de buurt, alleen heb je dan altijd water in de buurt of een afgrond. Geen relaxed wandelingetje dan.

Wildpark Feldkirch ligt bovenop een berg in Feldkirch (Oostenrijk). De entree is gratis en naast de vele dieren (herten, bokken, vogels, hoenders, zwijnen, vossen, wasberen en dat soort beestjes), hebben ze er ook een enorme speeltuin. Het park ligt middenin de bossen op een berg. De uitzichten zijn fantastisch en natuurlijk nu in de herfst, is het park vol met fantastische kleuren.

We waren er in de middag en hoewel ik de draagzak had meegenomen, hebben we hem niet gebruikt. Liza heeft de hele tijd gelopen, gerend (berg af is zo tof) en zei tegen iedereen die het maar horen wilde ‘Hallo’, met een dikke L – te schattig gewoon. Eva bekeek de dieren met een ‘verderkijker’ van heel dichtbij en we hoorden de herten baltsen. Kortom; we genoten.

Herfstfoto’s

Het plan was natuurlijk om eindelijk weer eens foto’s van de meiden te maken met mooie herfstkleuren op de achtergrond. Dat plan moet ik maar naar volgend jaar verschuiven, want Liza gaat nog niet poseren. Jammer, toch zijn de foto’s wel heel leuk geworden en met een vleugje herfst. Vind ik dan.

Welke foto is jouw favoriet?

collage-feldkirch-wildpark-herfst

 

Show Full Content
Previous Zondag, soepdag! Geroosterde tomatensoep uit de oven
Next Meisjesmama voor 1 dag

3 thoughts on “Eindelijk herfstfoto’s kunnen maken!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close