Ik heb het er al vaker over gehad, maar Liza heeft echt een fantastisch koppie voor mutsen! Ze moet wel. Met een enkele haar op haar hoofd (oké, ik overdrijf een klein beetje), oren die snel ontsteken en een Zwitsers windje die zowel warm als koud kan zijn, ligt die verkoudheid op de loer. Laat ik nou mutsen ook echt superleuk vinden. Ik heb laatst weer een doos uitgepakt en daar kwam ik nog mutsjes van Eva in tegen. Nog even wassen en mevrouw kan de hele winter vooruit met haar mutsenvoorraad. Joehoe!

Vandaag deel ik haar leukste mutsen-instagramfoto’s. mutsenmeisje

Wil je mijn instagramfoto’s voortaan ook zien? Voeg me dan toe: instagram.com/mijndochtersenik

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

4 thoughts on “Het is echt mutsenweer

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

6 Tips om in slaap te vallen

10 mei 2019
Close
%d bloggers liken dit: