Afgelopen maanden stonden bij ons in het teken van bezoek uit Nederland. Jeetje, wat hebben we een hoop gezellige mensen over de vloer gehad. Voor langere tijd of voor een dag of wat. Het was fantastisch om zoveel mensen ons huis en ons leven te laten zien. We hebben geprobeerd om iedereen in die korte tijd zoveel mogelijk van Zwitserland te laten meemaken en te laten genieten. Ik geloof dat dit binnen onze mogelijkheden wel is gelukt!

Vandaag een terugblik op ons bezoek van de afgelopen tijd. Ik hoop dat ik niemand vergeet. Anders sorry!

Met Hemelvaart was mijn zus met haar familie hier!
Met Hemelvaart was mijn zus met haar familie hier!
Eind juni waren mijn ouders hier. De start van het 'hoogseizoen!'
Eind juni waren mijn ouders hier. De start van het ‘hoogseizoen!’
Onze oude buurtjes bleven zelfs een hele week!
Onze oude buurtjes bleven zelfs een hele week!
Kijk die twee een lol hebben!
Kijk die twee een lol hebben!
Mijn neef met zijn gezin kwamen ook een nachtje logeren!
Mijn neef met zijn gezin kwamen ook een nachtje logeren!
Rianne begon haar vakantie met een paar dagen bij ons! Wat leuk
Rianne begon haar vakantie met een paar dagen bij ons! Wat leuk
Ook Rieke en haar gezin komen een nichtje bij ons logeren
Ook Rieke en haar gezin komen een nichtje bij ons logeren
Mijn broer(tje) met mijn zus en haar kinderen eindigen hun 6 weken zomervakantie bij ons!
Mijn broer(tje) met mijn zus en haar kinderen eindigen hun 6 weken zomervakantie bij ons!
Grote bellen blazen met mijn neefjes!
Grote bellen blazen met mijn neefjes!
Do en Jet kwamen ook nog een dagje langs!
Do en Jet kwamen ook nog een dagje langs!
En we sluiten deze drukke periode af met mijn ouders!
En we sluiten deze drukke periode af met mijn ouders!

Tijd voor rust

Ons hoogseizoen zit erop. Ik ben er klaar mee. Je vergeet dat ons leven natuurlijk ook uit meer bestaat dan uit ons klaarmaken voor bezoek. Dus naast dat ik ging sporten, we zelf er ook op uit trokken, met vrienden dingen deden en natuurlijk moesten werken, moesten wilden we ook het beste uit die paar dagen met vrienden halen. Dat kost tijd, dat kost extra geld en het huis klaarmaken voor bezoek bestond voor mij vaak uit de troep verplaatsen. Slaapkamers op orde brengen (troep verstoppen). Nu zit ik gelukkig met een kast vol heerlijke hollandse snacks en met kasten vol verstopte troep!

Het is dus de hoogste tijd om mijn kasten weer op orde te krijgen en weer in mijn eigen tempo te werken in plaats van heel erg vooruit te werken of gewoon geen blogs te publiceren. Nu heb ik weer tijd om te netwerken, opdrachten binnen te halen en ga zo maar door. Ik vond de afgelopen periode fantastisch. We hebben genoten van iedereen, maar wat vind ik het fijn dat we de komende maanden het huis weer voor onszelf hebben. Tot het volgende hoogseizoen, want daar heb ik ook wel weer zin in!

Show Full Content
Previous Dit kreeg Eva voor haar zesde verjaardag
Next Zoo Zürich | Een bezoek dubbel en dwars waard!

1 thought on “Het ‘hoogseizoen’ zit er weer op

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: