Ook hier lijkt de lente eindelijk zijn entree te hebben gedaan en ineens lijkt mijn kast te zijn verandert in een donker, grauw en grijs rommelhok. Tijd voor wat meer jus en een beetje meer pit. Waar kan ik beter mijn inspiratie opdoen dan online? Daarom struinde ik weer het internet af naar de nieuwste mode en waar ik me dan ook goed bij voel.

Ik ben niet de slankste, maar zit met mijn maat(je) 44 prima in mijn vel. Ik ben ook niet extreem uitgesproken, maar wel enorm mezelf. Daarom trek ik het liefste een fijne broek aan in plaats van de laatste hippe mode (laat die drollenvangers maar zitten). Ook hakken en ander hip schoeisel gaat aan mij voorbij; ik loop gewoon de hele zomer op slippers die je vaak voor een euro kunt kopen. Kortom, ik wil graag naar hip en happening, maar kies uiteindelijk wel wat bij me past.

Ik moet zeggen dat ik voor kleding altijd wel bij Esprit slaag. De broeken zitten goed, de jurkjes zijn fijn en er is vooral een erg uitgebreid aanbod, de shirts gaan van basic naar lekker combi en alles er tussenin en als laatste is de prijs ook gewoon oke. Ik koop zelfs vaak een paar sandaaltjes, zodat ik op een verjaardag geen afgetrapte slippers aan heb. Ook nu ging ik weer online langs bij Esprit en zocht daar naar leuke nieuwe items, kijken welke nieuwe hippe mode-items wellicht wel bij me passen en wat natuurlijk ook helemaal niet.

Ik vind de bohemianstyle altijd wel erg leuk, vooral als je dan van die mooie lange lokken erbij hebt en slank bent. Tot nu toe ben ik niets van dat alles, dus gaat deze stijl toch echt aan mij voorbij. Met de zomer in aantocht wil ik toch wat sprankelends aantrekken. Dus ga ik voor kleur en liet uiteindelijk het modebeeld met veel kaki-kleuren varen. Dit vind ik leuk! Zoals je van me gewend ben, deel ik weer mijn leukste acht items.
lovethat-esprit-2015

Wat vind je van deze kleding?

kopfoto: Stylonica.com

artikel

Show Full Content
Previous Een heel persoonlijk cadeau voor mijn jarige meisje
Next Me-Time pur sang via Netflix

4 thoughts on “Het is tijd voor zomerkleding!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: