Sinds kort zijn we weer twee leden van de Furreal Friends familie rijker. Naast hond JJ, kwam ook vuurspuwende Draakje Torch (in ons geval ‘Drakie’) in onze familie. Zoals je wellicht weet ben ik een groot fan van aap Koko, ook van Furreal Friends. Koko is namelijk altijd bij ons. Na twee jaar wordt er nog steeds net zo vaak meegespeeld als twee jaar geleden. Koko wordt verschoond, Koko mag blijven slapen, Koko krijgt eten. Kok is echt een lid van onze familie en heeft zelfs twee kleine baby’s die heel hard kunnen giechelen. Met Eva’s verjaardag kwam er een klein hondje bij. Pug JJ. Deze boert, laat windjes, blaft en springt tegen je op. Ook met JJ wordt rondgesjouwd, mag in bed, krijgt eten en sinds Mello dood is, is het wel weer gezellig om een hondje in je blikveld te hebben. En nu zijn we verrijkt met een mooi blauw vuurspuwend draakje. Vandaag vertel ik je alles over ons nieuwste lid van de familie!

Torch Vuurspuwende Draakje furreal friends

TORCH – het vuurspuwende draakje

Dit lieve leuke blauwe draakje met enorm schattige kopje is ongeveer 40 centimeter hoog. Hij zit op zijn billen, maar kan zijn voorpoten bewegen en beweegt zijn kop alle kanten op. Het bijzondere aan deze draak is dat hij kan vuurspuwen en hiermee zijn eigen marshmallow kan verwarmen. Natuurlijk is het geen echt vuur, maar de associatie met vuur door zijn rode lamp achter de koude rook die hij uitblaast is snel gemaakt. Het roken is natuurlijk superstoer en in het begin best een beetje spannend. Maar hij doet meer! Veel meer, want deze draak kent maar liefst 50 geluid en beweegcombinaties.

Zo kan de draak zijn oren bewegen, zijn hoofd beweegt alle kanten op en ook zijn ogen reageren op aanraking. Hilariteit alom natuurlijk wanneer de draak niest, boert of misschien wel een wind laat! Hoe lang je er ook mee speelt, je lijkt elke keer wel wat nieuws te ontdekken.

Zoals ik ook met aap Koko deed, maakte ik van deze draak ook een Youtube filmpje, omdat het gewoon veel leuker is om de draak in zijn volle glorie te zien in plaats van op de foto! Natuurlijk vind ik het ook onwijs tof om zo met Eva bezig te zijn. Ze weet namelijk echt wel wat ze doet. Zo schattig!

Feestdagen

Ik ben persoonlijk echt fan van deze figuren van FurReal Friends. Het zit degelijk in elkaar en ze doen niet gewoon 1 ding. Ze blijven kinderen uitdagen, zelfs als je ze uit hebt gezet kan je er ook gewoon mee spelen. Mijn kinderen spelen allebei echt heel graag met dit soort poppen en dan weet je ook dat het een goede keuze is om zoiets te kopen, al kost het misschien wel een hoop geld… Dus zoek je iets leuks en spannends voor de feestdagen, dan is deze draak van FurReal Friends wat mij betreft een heel leuk idee!

Eva maakte zelfs nog een feestkroon voor haar Drakie
Eva maakte zelfs nog een feestkroon voor haar Drakie

 

Show Full Content
Previous The downward & upward spiral of productivity
Next The zen habits guide to letting go of attachments

1 thought on “Het Vuurspuwende draakje van Furreal Friends

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close