Ja, je leest het goed. Vandaag ben ik jarig! Hoera! Ik word overigens 34. Nog even aan de onderkant van de 30. Aargh. De tijd van ouder worden is echt aangebroken. Nee… Ik denk er nog maar even niet over na.

Van Floris kreeg ik gisteren al een fantastische bos met mooie lelies. Dat is genoeg. Floris was namelijk gisteren jarig en omdat ons koffiezetapparaat en bijna het allerbelangrijkste item, of misschien wel het belangrijkste, in ons huis ter ziele was, hebben we onszelf een mooie Krups cadeau gedaan. Hij blij, ik blij. Wat wil een mens nog meer? Dus vandaag drink ik koffie uit ons verjaardagscadeau en ik maakte er nog lekkere pepernotencake bij ook. Hoera!

2000540727

Maak jij mij blij?

Weet je wat ik nou ook echt een tof zou vinden? 500 likes op Facebook. Een mooi streven toch? Het zou leuk zijn als ik vandaag weer wat dichter bij dit aantal kom. Dus doe je mee?

Deel LOVE THAT OP FACEBOOK met al je vrienden en maak mijn verjaardag nog een beetje leuker!

Dank je wel alvast!

 

Show Full Content
Previous Waar de iPad soms al niet goed voor is
Next Abenteuerland WALTER ZOO. Een bezoekje aan de dierentuin

14 thoughts on “Hiep hiep hoera! It’s my birthday!

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En ook nog gefeliciteerd met Floris. Wat grappig om een dag na elkaar jarig te zijn 🙂 Ben je er gelijk vanaf met 1 keer vieren 😉

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag en ook nog met die van Floris! Michiel en ik zijn 4 dagen uit elkaar jarig, dus ik weet een beetje hoe het is, haha. Vieren jullie het ook altijd samen?

  3. Gefeliciteerd met je verjaardag! En dan twee zo snel achter elkaar.
    500 facebook volgers zou zeker een mooi verjaardagscadeautje zijn. Heb je wel snel voor elkaar gekregen dan!

  4. Hieperdepiep! Van harte hoor! Vier dagen geleden had ik precies hetzelfde gevoel… Ook 34. Hnggg. Volgend jaar zitten we op de grens van… Maar dat mag nu de pret niet drukken he? 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close