Voor de rubriek ‘De leukste acht’ ontdek ik de meest leuke en originele webshops. Vandaag deel ik jullie met veel plezier mijn leukste acht items die ik op de webshop LittleKingArthur.com vond. Deze nieuwe webshop verkoopt babykleding en kinderkleding van de buitenlandse merken Fable Baby, Our Little Lullaby, Zutano, Skylar Luna, Wilson & Frenchy en Green Little Radicals. Allemaal mooie merken en in plaats van heel duur, zijn ze gewoon betaalbaar (halleluja!). Betaalbaar en erg leuk. De beste combinatie wat mij betreft.

Deze webshop is niet zoals andere webshops, geen duizend in dozijn. De items, stofjes en prints zijn anders en dat zie je terug in de collectie. Alles ademt rust uit, zodat de kids lekker druk kunnen zijn! De meeste merken werken alleen met biologisch katoen en op fairtrade basis. Zo weet je zeker dat jouw kindje in de beste kwaliteit kleding loopt en iets unieks aan heeft.

Mijn 8 favorieten!

Kijk hieronder mee naar wat ik het allermooiste vond. Ik ben vooral fan van die kruippakjes, wat een mooie motiefjes. Maar, dat geldt eigenlijk ook voor dat jurkje (ik zie Liza daar al in stappen, zó schattig!) dat ik uitzocht en die hippe broekjes/leggings!

littlekingarthur

1. Dit Kruippakje met mooie print is van French & Wilson. Je kunt hem kopen in de maat 3-6 maanden en 6 tot 12 maanden. Ik vind hem zo lief!

2. Bij Liza vallen steeds de slofjes uit. Deze vrolijke exemplaren schijnen dat niet te kunnen!

3. Dit unisex  t-shirtje met olifantje is echt zo leuk

4. Deze legging met het kolibri-printje is van het merk Our Little Lullaby

5. Dit zomerpakje is nog niet beschikbaar, maar je kunt hem al wel pre-orderen!

6. Nog zo’n stoere legging, dit keer met bullheads!

7. Dit hippe shirt met veertjes hoort eigenlijk wel in je kast thuis!

8. Ik zie Liza al in dit jurkje van Little Green Radicals lopen, nee waggelen, hoor! Weer zo’n schattig printje dat vanaf maart beschikbaar is.

 

Show Full Content
Previous Maak je huis klaar voor Valentijnsdag!​
Next Acht makkelijke carnavalskostuums voor jouw kleintje

4 thoughts on “Houd je vast voor de leukste babykleding van Little King Arthur

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close