Ik hou van hout en van robuuste materialen. Je kunt je dus voorstellen dat ik mijn hart ophaalde bij het zien van de uitgebreide collectie van Wis & Waarachtig. Stoere producten, gepersonaliseerd en voor iedereen. Moeders, oma’s en tantes (en mij) maak je blij met een mooie kandelaar. Vaders, opa’s, ooms en vrienden maak je vast blij met een naambord voor bij de deur of een kapstok en de allerkleinsten zijn natuurlijk blij met een eigen kapstok (hoog op het verlangijstje hier!), een ster of hart met hun eigen naam of voor in hun eigen kamertje een lamp met de naam. Als kraamcadeau zou ik de groeimeter wel willen geven, lekker stoer.

wisenwaarachtig

Show Full Content
Previous Voor van die ochtenden, drink je koffie uit de Keep Cup
Next De spannende zoektocht naar drumstokken in het bos

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close