Vrouwen die ondernemen, ik ben er vatbaar voor. Ik vind het zo onwijs cool als mensen de stoute schoenen aantrekken en zich compleet op hun eigen bedrijf storten. In het geval van vandaag, twee vrouwen. Twee moeders die een webshop begonnen met veilige huidverzorgingsproducten.

Teenz Skin Store

Teenz Skin Store komt uit de koker van twee moeders die afzonderlijk van elkaar op zoek waren naar goede en veilige producten voor hun kinderen. Samen bedachten zij Teenz Skin Store, waarbij ze gebruik maken van elkaars talenten. Zo is Marieke, moeder van twee jonge kinderen, afgestudeerd drogist en is Patty, moeder van twee tieners, afkomstig uit de commerciële sector. Teenz Skin Store verkoopt duurzame huidverzorgingsproducten voor kinderen en tieners.

Tieners en huisverzorging

Huidverzorging is natuurlijk een beetje een ver van het bed show voor tieners, in ieder geval in de jonge tienerjaren. Maar daarna hebben deze jongens en meisjes, dames en heren in de dop, toch echt een goede verzorging voor de huid vol met hormonen nodig.

Ik had vroeger volgens mij vooral een vette en onzuivere huid. Vol met puistjes en mee-eters. Aan huidverzorging deed ik niet. Ja ooit heb ik er weleens zo’n pleister opgedaan. De ranzigheid! Ik heb en had ook nooit make-up op, maar at wel lekker chips en chocola waar ik kon. Mijn huid verzorgen, dat deed ik eigenlijk niet. Want om voor die puistje clearasil te gebruiken, daar had ik dus echt geen zin in.

Volgens mij is er in al die jaren niet zo heel veel veranderd in de koppies van tieners. Goede huidverzorgingsproducten zijn nog steeds van belang, maar het moet er wel leuk uitzien en dat vind ik (20 jaar later *AUTSH*) nog steeds!

amieskincare

Ook voor jonge kinderen en zelfs baby’s

Sinds kort zijn er voor jonge kinderen en zelfs baby’s ook speciale producten te koop. Producten die 100% veilig zijn zoals natuurlijk shampoo en douchegel in één en badschuim van het merk Love Soap of badbubbels van LoveRock waar wij als ouders het liefste bij willen liggen. Het klinkt allemaal heerlijk en het ziet er aan de buitenkant ook nog eens leuk uit. Een bezoekje waard dus!

Duurzame en producten die er ook nog eens leuk uitzien!

Bij Teenz Skin Store koop je veilige producten voor je kinderen, die er ook nog eens leuk uitzien. Op de website kun je duidelijk zoeken. Heeft je zoon of dochter een droge of vette huid, last van jeugdpuistjes of zoek je naar producten voor lichaamsverzorging? Voor jouw zoon of dochter, hoe oud ze ook zijn, vind je hier het product dat je zoekt. Daarbij zijn er ook nog eens leuke giftsets te koop, zo houd je huid- en lichaamsverzorging leuk en toegankelijk. Natuurlijk zijn alle producten die ze verkopen veilig (geen parabenen) en leuk, want dat is natuurlijk waar het de dames van Teenz Skin Store allemaal omdraait.

 

Show Full Content
Previous Nationale Broer en Zus dag
Next Over hashtags gesproken: monochromekids

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close