Bij Hunkemöller kun je niet alleen terecht voor ondergoed en nachtkleding. Bij Hunkemöller kan je namelijk steeds meer terecht voor sportkleding. En dan hebben we het niet over een sportbeha of een sexy sportlegging. Er komt steeds meer keuze in de rubriek sport en dat juig ik alleen maar toe! Ik ben inmiddels groot fan van de heerlijke materialen die Hunkemöller gebruikt in de kleding en vind de grote keuze in verschillende artikelen een enorme pre!

Hunkemöller werkt veel samen met bekende mensen zoals Doutzen Kroes, maar ook met hippe bloggers. Dat zorgt ervoor dat de keuze enorm divers is. Niet alleen qua pasvorm, maar ook qua kleur. En, gelukkig, blijven de basics natuurlijk ook beschikbaar.

hunkemöller | sporten in stijl

Voor platte buiken en voor blubberbuiken

Gelukkig is een een platte buik niet noodzakelijk om in de sportkleding te passen? Die heeft het mis! Want er zijn gewoon leuke tops te koop en shirts om je blubberbuik te bedekken. En wat dacht je van die heerlijke sporttruien of gave sweaterdresses? Dat zijn bijna geen sportkleren mee, maar gewoon lekkere comfortabele kleren om de dag in door te brengen.

hunkemöller | sporten in stijl

Sporten in stijl!

Voor wie denkt dat je alleen maar fitness of hardloopkleding kan kopen, die heeft het mis! Dit jaar zag ik namelijk ook leuke skikleding (wel voor platte buiken) en uiteraard is ook zwemkleding beschikbaar. Maar ook accessoires en sportschoenen worden niet vergeten. Sporten in stijl; het wordt steeds leuker!

hunkemöller | sporten in stijl
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Lekker confronterend die 10 Years Challenge!
Next Mijn immuunsysteem is van slag!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d