Duckhunt

duck-hunt-and-gun-1024x7681Kan ik nog precies herinneringen hoeveel hoofdpijn ik had van het spelen van Duckhunt. Turen door dat schietding om die gekke eenden maar af te schieten. Uiteraard speelden we ook veel Mario en daar heb ik nu nog steeds profijt van als het Eva niet lukt om een wereld uit te spelen

Kinderen voor Kinderen

Was ik idolaat van Kinderen voor Kinderen en zong ik keer op keer; ‘Ik ben toch zeker Sinterklaas niet’, ‘Ruim je kamer op!’ en ‘Ochtendhumeur’

The Titanic

Titanic-3D-HD-Movie-Captures-10Keek ik naar The Titanic in een overvolle Antwerpse bioscoop en konden we daardoor iedere porie van Leonardo DiCaprio zien. Zo knap was hij van zo dichtbij niet.

TMF Awards

Ging ik naar de TMF Awards en bezocht zelfs een concert van Take That. Hoe leuk was dat. Grote internationale artiesten (3T en N Sync) die kwamen optreden en ik zag Nasty winnen – ken je dat nummer nog? En natuurlijk onze ouders die ons steeds maar weer heen en weer brachten.

Millennium

17807217Heb ik de millenniumwisseling in Amsterdam meegemaakt. Wat een gedoe was dat vooraf. Iedereen die maar bang was dat alles ermee op zou houden? Weet je dat nog? Maar het feest was dan weer wel leuk!

Van gulden naar Euro

guldensWas het terugrekenen naar guldens een hele lange tijd heel gewoon. Afgelopen jaar rekende ik dan weer heel veel terug van Franken en naar Euro’s, inmiddels is dat nagenoeg gelijk en heeft mijn hoofd weer een stuk minder te doen. Weet je nog dat we zo’n welkomstpakketje met Euro’s kregen?

Nokia 5110

maxresdefault-3Kocht ik  mijn eerste mobieltje op mijn 18e (shock! Hoe deed mijn moeder dat zonder mobiel?) Een Nokia 5110, met natuurlijk Charleston als ringtone en Snake als spelletje! Mijn favoriete hoesje was een zonnebloemenhoesje!

1980 … al 35 jaar geleden

35Word ik dit jaar 35! En ja dat doet pijn. Het lijkt wel alsof je het over iemand anders hebt die 35 wordt, 35 is echt best wel oud namelijk. Geen idee trouwens waar je dit shirt kan kopen, ik zag hem op Facebook en sloeg hem snel op en dook onder de dekens van die confronterende 35! Ik ben trots op die 1980 hoor, maar die 35… 🙂

 

Show Full Content
Previous En daarom ben ik stil vanavond
Next Het verlanglijstje van een kind dat nog 5 moet worden!

9 thoughts on “Ik ben van 1980 en daarom…

 1. Superleuk geschreven! Mijn vriend is van 1986 en maakt me inderdaad ook aaaaaaaaaltijd in met Mario!

  Mijn eerste telefoon was een nokia 3310 waar ik ook hele dagen snake op speelde ( en de batterij ging nooit leeg! Dat is nu wel anders!)

 2. Leuk!
  Ik ben 37 en herken veel dingen.
  En dat liedje van kinderen voor kinderen (ruim je kamer op) kan ik nog woord voor woord meezingen.
  Had mijn pa destijds voor me opgenomen op een betamax videoband 😉

  groetjes Jen

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close