Ken je dat, dat je iedere dag verwachtingsvol op een pakketje wacht? Dat je steeds naar de brievenbus rent als de postbode langs is geweest en dat je teleurgesteld bent omdat vandaag weer niet je pakketje bezorgd is. Dat had ik de afgelopen dagen. Bij Kaya Sieraden mocht ik namelijk een heel mooi zilveren kettinkje met 3 sterretjes voor mezelf en voor een van de meiden bestellen. Deze bestelling zou deze week binnenkomen. Met de post weet je het nooit en al helemaal niet in het buitenland, dus ik zat met spanning te wachten!

Sieraden voor kerst

Gisteren kwam dan eindelijk de postbode met een hele stapel post waaronder een brievenbuspakketje van Kaya Sieraden. En terwijl Liza buiten met de grasmaaier aan het spelen was, opende ik gauw het pakketje. In de mooie zakjes zag ik daar de kettinkjes liggen. Zo speciaal. Ik vind ze echt prachtig!

IMG_9480

Ik hou van je, tot de maan en weer terug

Deze set met twee kettinkjes met daaraan drie sterren in verschillende groottes, zeggen ‘Ik hou van je, tot de maan en weer terug’. Deze symbolische set voor moeder en dochter is .925 zilver en ziet er echt schitterend uit. Natuurlijk kan je ook andere symbolische waarde aan de ketting geven. Bijvoorbeeld als je drie kinderen hebt of met zijn drieën bent. Deze set is er ook nog in een generatieset. Deze generatieset bevat drie kettinkjes met daaraan 3 sterren en staan symbool voor oma, moeder en dochter.

IMG_9483

Meer kerst sieraden op KayaSieraden.nl

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe ketting. Dit is er echt eentje om dagelijks te dragen en niet alleen met kerst, hoewel ik hem met kerst net even meer met trots draag natuurlijk. Speciaal voor de feestdagen heeft Kaya Sieraden een feestelijke lijn ontwikkeld. Leuk om cadeau te doen en nog leuker om te krijgen. Je kunt voor hele symbolische sieraden gaan, maar ook hele leuke met ‘eerste kerst’. De vader, zoon, dochter en mama armband vind ik erg origineel. Sieraden zijn echt cadeaus voor onder de kerstboom!
sieraden-kerst

Je kreeg toch 2 kettinkjes?

img_0355Ik kreeg twee kettinkjes en helaas kan ik je niet Eva showen met het andere kettinkje. Ze vond namelijk dat ze al een mooie ketting had gekregen van me, van My Little Pony. Daar kon ik natuurlijk niks tegenin brengen. :) Het andere kettinkje bewaar ik voor haar of voor Liza of voor allebei. We zien wel wie er het eerst om vraagt. En als je je afvraagt waarom ik er zo ontzettend moe uitzie? Mijn week is nogal vermoeiend deze week met ochtenden die om 5 uur beginnen en nachten die ik ook snel wil vergeten.  Ik ben echt zo blij dat ik weer iets moois om mijn nek draag!

Wist je dat alle sieraden per stuk verpakt worden in een zijden zakje? Klaar om cadeau te geven!

www.kayasieraden.nl

Show Full Content
Previous Originele kerstcadeautjes van Webwinkelhelden
Next Zelf kerstversiering maken? Zo eenvoudig is het!

9 thoughts on “Ik draag deze ketting van Kaya Sieraden met kerst

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close