Juist inspiratie.

Maar niet voor LoveThat.nl, ik ben een beetje uitgekletst vandaag. Nee ik vond inspiratie voor mijn huis, mijn tuin en alles waar ik zo’n beetje buiten LoveThat mee bezig ben. Dus in plaats van een sprankelend artikel over een of andere website, een grappige culturele anekdote of over een leuk product of uitstapje, vandaag een artikel over waar mijn hoofd eigenlijk mee bezig is.

De tuin

De tuin is na de zomervakantie, waarin ik bijna van weekend naar weekend heb geleefd en van bezoek naar bezoek, behoorlijk overwoekerd. Ik snap werkelijk niet waarom de verhuurders zo ontzettend veel gekke struiken hebben geplant. De struiken vermenigvuldigen zich waar je bij staat. Het lijkt wel bamboe dat mijn tuin beheerst. Floris kocht een hakselaar en ik snoeide en snoeide en snoeide en er valt nog veel meer te snoeien. De buurvrouw gaf me zelfs nog een betere snoeischaar. “Haal het allemaal maar weg. De verhuurder vindt het vast oke.” Dus ik snoei en bedenk hoe ik mijn tuin volgend jaar wil zien. Inspiratie genoeg daarvoor.

De kamers

De slaapkamers van de kinderen zijn extreem ontploft. Ik moet de kasten uitmesten. In Liza’s kast zitten zelfs nog kleren maat 68 en 74. Dat past echt niet meer. Zelfs de leggings in die maten zijn te klein. Dat moet anders. Op naar weer een opgeruimde kast! Ook Eva’s kamer is helemaal niet gezellig meer. De boekjes liggen overal (dankzij Liza die ze een voor een uit de kast trekt) en ik irriteer me gewoon aan die kamer. Hij mag weer wat leuker!

De rest

Oke, het huis is redelijk opgeruimd. Opgeruimd maar niet gezellig. Wat ik wil weet ik nog niet. Ik wil gewoon alles op orde hebben. Gewoon een grote meid zijn in een groot en opgeruimd huis met een fantastisch huishouden die iedere avond meer dan lekker kookt en veel te leuke mama is voor haar kinderen.

Zo dat is eruit.

Dus waar is mijn inspiratie… nou in mijn leven.

Offline.

 

Show Full Content
Previous Tijd voor de nieuwste lading post-its
Next Een normaal of een bijzonder broodje?

1 thought on “Ik zocht inspiratie en vond…

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close